Christian Brix

Skype skulle nu indeholder MSN Messenger – så man kan chatte med sine Messenger-kontakter direkte fra Skype.

Skype skulle nu indeholder MSN Messenger – så man kan chatte med sine Messenger-kontakter direkte fra Skype. Men jeg kan f##### ikke få det til at virke! Der står bare “Opdater til Skype, log på med dit Messenger ID, og få direkte adgang til din liste over kontaktpersoner og chatfunktionen” – jamen det er virker jo forbløffende dumt, for jeg kan ikke bruge mit Messenger ID til logon (“blev ikke genkendt”) – og hvis jeg gjorde, så har jeg vel ikke mine Skype-kontakter til rådighed..?

Hvad gør jeg galt eller misser? 

http://www.skype.com/intl/da/get-skype/on-your-computer/windows-live-messenger/

Hi, I’m xirb

15 Comments

 1. AHA! Man kan IKKE gøre det fra sin Skype-klient: Man skal simpelthen logge ind med sit Microsoft/Messenger-ID på Skype.com og så ind og vælge noget “flet med eksisterende Skype-login”..

  Det har jeg nu gjort og begge ID’er optræder nu online.. Men jeg kan stadig ikke se Messenger-kontakterne i Skype-klienten…

 2. Man skal logge ind med sin Microsoft konto. Herefter viser den default kun skype kontakter, men under “Contacts” kan man så vælge hvilke man ønsker at se. Vælg f.eks. “Online” for at se dem der er online fra begge konti.

 3. Når du logger ind er der en “Brug Microsoft konto” knap til højre for login felterne. Du kan ikke indtaste det i de “normale” felter.

  Brugervenligheden er ikke helt i top 🙂

 4. Ahh, problemet var åbenbart også, at Skype ikke var opdateret.. Når jeg åbnede Messenger sagde den ellers “Opdater til Skype”, men ved klik derpå åbner Skype bare – uden nogen besked om, at der er en opdatering (som i øvrigt i mit tilfælde ikke kan udføres inde fra klienten selvom den startes som administrator – man skal ind på Skype.com igen og hente install-fil)..

  Nej, ikke voldsomt brugervenligt – men nu er det da langt om længe lykkedes. 🙂

 5. Var lige nød til at prøve, men for pokker hvor er det et bloated program.

  IM delen er jo tydeligtvis nedprioriteret, da de gerne vil sælge noget taletid.

  Jeg rykker tilbage til gode gamle buggy Emesene på Windows og bliver på Kopete til Opensuse.

  Jeg er gammel nok til at være gammeldags 😀

 6. Wauw, Skype får godtnok onde minuspoint for deres indsats her! Har sjældent set så ringe brugervenlighed i et Microsoft produkt: En ting er den mildest talt elendige opsætning, men nu fatter Skype jo så ikke de andre kontakter, som vel at mærke HAR flettet deres konti, ikke skal vises som 2 forskellige personer.. Så dem der har/havde både Messenger og Skype vises nu dobbelt. DET sutter da den onde vanillekrans!

 7. Kim Wadum jeg synes altid problemet med 3.parts-programmerne er, når man vil starte en gruppe-chat eller sende filer: Enten virker det ikke, eller også er det meget vanskeligt at sætte i gang.. Ved du tilfældigvis om Emesene spiller på det område? For det ser jo ellers meget “pænt” ud..

  … Hvis bare der fandtes en chat-klient, der OGSÅ understøttede Skype-chat, så ofrede jeg gerne Skype-klienten og rykkede over på den!

 8. Synes ikke Skype er specielt bloated. Man skal selvfølgelig lige slå de sædvanlige opstartsting fra, men derefter er der jo bare kontaktlisten.

  Alt spiller bare max, lige fra chat over filsending til telefonog videokonference. Ikke noget pis, det kører bare.

  Og lyden er top dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *