Hi, I’m xirb

8 Comments

 1. Vi bruger det, og er super tilfredse med det. 

  Endeligt er jeg nået dertil hvor alle bøgerne omkring hvad man kan A/B teste giver mening, for før VWO, hvor jeg var nødt til at fedte rundt med Googoe Website Optimizer, var jeg stolt bare jeg satte en test i søen. 

  Nu sidder jeg faktisk med følelsen af “Hvad mere kan jeg teste”, for når det er så nemt, så er man et skarn, hvis ikke man gør en del i det. 

  Jeg vil dog tilføje to ting, der er værd at huske for nye brugere: 

  1) Husk at logge ud af din side, før du sætter en test op… Det kostede en del timer at finde ud af hvorfor mine tests aldrig virkede. 

  2) Hvis du laver mange ændringer på en side, så vil jeg råde dig til at lave ændringerne i HTML koden, istedet for via værktøjerne i systemet. Disse er fantastiske når der er få ændringer, men ikke hvis du laver mang ændringer i en test. Eks hvis u gerne vil ændre udseendet af en tabel, med kolonne rækkefølge, størrelse af mange knapper, skriftstørrelser mv. 

  Endeligt vil jeg sige, at de har en ganske fantastisk support, som har hjulpet mig meget med at komme i gang. Altid venlige og altid hurtige. 

  Jeg burde være affilaite for dem 😉

 2. Vi bruger det, og er super tilfredse med det. 

  Endeligt er jeg nået dertil hvor alle bøgerne omkring hvad man kan A/B teste giver mening, for før VWO, hvor jeg var nødt til at fedte rundt med Googoe Website Optimizer, var jeg stolt bare jeg satte en test i søen. 

  Nu sidder jeg faktisk med følelsen af “Hvad mere kan jeg teste”, for når det er så nemt, så er man et skarn, hvis ikke man gør en del i det. 

  Jeg vil dog tilføje to ting, der er værd at huske for nye brugere: 

  1) Husk at logge ud af din side, før du sætter en test op… Det kostede en del timer at finde ud af hvorfor mine tests aldrig virkede. 

  2) Hvis du laver mange ændringer på en side, så vil jeg råde dig til at lave ændringerne i HTML koden, istedet for via værktøjerne i systemet. Disse er fantastiske når der er få ændringer, men ikke hvis du laver mang ændringer i en test. Eks hvis u gerne vil ændre udseendet af en tabel, med kolonne rækkefølge, størrelse af mange knapper, skriftstørrelser mv. 

  Endeligt vil jeg sige, at de har en ganske fantastisk support, som har hjulpet mig meget med at komme i gang. Altid venlige og altid hurtige. 

  Jeg burde være affilaite for dem 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *