Christian Brix

Wauw, HBO Nordic har en råddan tilgang til signup!

Wauw, HBO Nordic har en råddan tilgang til signup! Du skal binde dig for 6 måneder for at kunne signe up, og du kan IKKE se hvad de tilbyder forinden.. WTF? Hvis de var først på markedet, så kunne den gå.. Men nu sidder Netflix allerede på det meste af kagen. HVIS de har et bedre udbud (og sikkert under alle omstændigheder), så kunne de sikkert få en hel masse til at skifte – om ikke andet bare for at prøve det og sammenligne.. (Har faktisk efterhånden hørt flere og flere være meget lidet imponerende over Netflix, så der er en åbning), men når man “pludselig” hænger på den i 6 måneder og ikke engang kan se, hvad man går ind til – så tør man ikke.. Jeg sprang da i hvert fald selv fra og afventer nu anmeldelser fra troværdige kilder (kontakter) inden det evt. bliver genovervejet… Retur – om igen!

http://www.hbonordic.com/ 

 

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *