Christian Brix

Jeg kan klart anbefale www.marketers.dk – skynd dig at melde dig til, når du har chancen!

Jeg kan klart anbefale www.marketers.dk – skynd dig at melde dig til, når du har chancen!  

Jeg var rigtig glad for at få foden indenfor, men vil nu alligevel springe fra, da jeg skal have målrettet fokus på noget helt andet i år (tak til bl.a. Mikael Rieck Kousgaard og Morten Vadskær for spark i røven omkring at få gjort noget ved sine planer) og er derfor går MINDST et års tid før affiliate, adsense-sites m.v. kommer på programmet. Og der er så meget gang i den på marketers.dk med konkrete tips og gode dialoger, at det KRÆVER action for ikke fremkalde følelse af spildte chancer. Håber bare der er åbent for tilmelding, når/hvis jeg får skabt tid til den type projekter igen om et års tid..

Så igen: En klar anbefaling af at du skal melde dig til, hvis du har nogen som helst interesse i (og tid til!!) affilliate. Og et TAK FOR denne gang til marketers.dk herfra. 🙂

Originally shared by Anders Saugstrup

Hej alle 

Åbent for tilmeldinger på Marketers.dk på fredag!

Vi har fået mange fede henvendelser fra folk, som ikke nåede med, da vi åbnede dørene for de første 150 medlemmer af Marketers.dk!

Den lange venteliste er fuld af folk, som vi kan se bare skal med fordi de er nogle super spændende profiler og flinke folk!

Mikael Rieck Kousgaard og jeg har gennemtestet systemet og forbedret det ved Kristian Primdal s kompetente hjælp, så vi nu har en endnu bedre platform at kommunikere på.

Og med 150 medlemmer, 209 indlæg og 2393 kommentarer, har vi haft mulighed for at vurdere om vi selv kunne følge med – og give alle den oplevelse og opmærksomhed, som var vores mål.

På baggrund af de fire ting har vi valgt at åbne dørene for nye medlemmer nu på fredag den 11. januar fra kl. 06:00 til kl. 24:00!

Hvis du gerne vil være medlem, er det vigtigt at du husker det på dagen, for det er første og sidste gang i 2013 at vi åbner for tilmelding.

Eneste mulighed fra lørdag morgen og resten af året (mindst) er som i en god golfklub, at du kan skrive dig på venteliste og vente på at et eksisterende medlem dør eller melder sig ud af andre årsager. 🙂

Så husk det på fredag, hvis du vil med! 

http://marketers.dk

PS. Vi ville gerne takke de mange, som havde skrevet sig på venteliste i løbet af de sidste uger, så de har alle sammen fået mail nu med tilbud om at tilmelde sig allerede i dag. 

PPS. Her er de oprindelige indlæg om 

Åbningen af dørene den 13. december: 

https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/4nK9W1dAxSe

Lukningen 23 timer senere:

https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/6apES5JHcg6

Status en uge senere:

https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/1MXsxmkmVsN

Hi, I’m xirb

3 Comments

 1. Vi er kede af at du forlader os, men har man ikke tid til at gøre brug af informationerne og har man ikke brug for den sparring man kan få derinde (som ikke behøver at handle om affiliate), så er det også dumt at blive. Held og lykke med det nye projekt og tak for den flotte anbefaling.

 2. Tak for anbefalingerne, Christian Haugaard Brix ! Og ked af at høre at du ikke synes du har tiden til at være med i den næste tid. Kan sagtens sætte mig ind i at det kan fremkalde en følelese af spildte chancer, hvis man ikke har tid til at afprøve nogle af de mange idéer osv. 

  Men måske en overvejelse værd at blive alligevel – bare med en ny indstilling: At være med uden det formål at starte noget selv i 2013 – bare at være med for at have adgang til al sparringen ved den store virtuelle vandkøler. 

  Jeg synes der sker nogle rigtigt spændende debatter “ved vandkøleren” derinde, hvor masser af erfarne folk melder ind og deler erfaringer om fx konverteringsoptimering, linkbuilding og Googles penalties – erfaringer, som du ikke normalt ser delt så åbent af så erfarne folk. 

  Uanset hvad, så skal du have tak for din deltagelse og for din anbefaling! 

 3. Ja, jeg kan skrive under på, at der er meget og god sparring at hente om online markedsføring generelt på marketers.dk!

  Personligt er det netop en del af det, jeg skal til at bruge mindre tid på: Det har nemlig min helt store interesse og jeg har læst uendelige mængder af bøger, artikler, været til seminarer m.v. og arbejder online (markedsføring) i det dagligt både på job og i fritiden. Men jeg skal have “kæmpet mig frem til” ikke at bruge så meget tid på online marketing som jeg ellers finder så sjovt og spændende, men få nogle nødvendige andre dele på plads i et projekt, som er tidskrævende og mere kedeligt – men nødvendigt for at nå mine mål. 🙂

  Tak for takken og på gensyn om et års tid, måske. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *