Hi, I’m Torben Slot Dabelsteen

5 Comments

 1. Nooooope – den går ikke Torben:)  Men super mange tak fordi du spørger, og folk skal jeg jo endelig følge dig her på G+, sådan at de får opdateringerne om indlæggene på din blog. 

 2. Ok Mads. Det er accepteret. Hvornår og hvilke indlæg må man gerne dele herinde? Må man dele andres indlæg og ikke sine egne? Må man dele sine egne, når de er relevante i en tråd? Har du formuleret nogle retningslinjer – eller tager du den fra gang til gang?

 3. Jeg er glad for at du vil være med Torben, og da gruppen her er på nær død stadiet så er al input jo velkomment:) Men siden du nu spørger. Det er rigtig svært at opsætte Emma Gad regler for sociale medier, men jeg tror jeg vil stjæle lidt fra

  Thomas Bigum.

  Hvad med noget i retning af:

  “Deling af link til et blogindlæg (som endda er ens eget) koster en virtuel olfert. Brug gruppen her når du researcher til et blogindlæg. Når du har en faglig knude, der skal løses – eller hvis dit blogindlæg skaber et interessant ekstra niveau til en diskussion i gruppen. Når du spreder reklamer så slukker vi, når du spreder god karma så følger vi dig på G+:)”

  Hvad vil du sige til den for den formulering, kunne man bruge den som en retningslinje for hvad man deler her i gruppen?

 4. Det synes jeg. Og den giver jo også god mening i grupper på fb, LinkedIn osv.

  Jeg stopper selvfølgelig med at brase ind og poste artikler, jeg har lavet, her. Problemet er lidt, at jeg ikke har tid til at sidde og deltage i diskussioner hele dagen på sociale medier, hvis jeg også skal have lavet noget, jeg kan fakturere. Sandsynligvis vil du altså stadig se mig poste links til artikler, hvor jeg fornemmer, den slags trods alt er velkomment.

  Jeg synes i øvrigt også, at der er værdifuld info at hente i mine ting. Jeg ved, jeg reklamerer alene via afsenderadressen, men synes også, jeg gør mere end det. Men det er der vel mange andre, der også synes – eller synes, at de kan slippe af sted med at synes – hvis du forstår.

  Når det er sagt, trækker jeg lige underbukserne ud af revnen igen og tager selvfølgelig pointen til efterretning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *