Hi, I’m Mads Gorm Larsen

6 Comments

 1. Ikke meget…

  I forlængelse af vores reklamekampagne på TV har vi været i gang med en betalt testkampagne af vores TV spot på youtube: Vind 55000 kr./måned – Hvad ville du gøre? MrSpil.dk

  Vi ligger på ca. €.04 pr view og ca. 10% af views genererer et “website click” (Video Adwords-stats).

  Vi betragter det primært som branding, hvilket er meget godt, for jeg kan ikke få Analytics til at samle de omtalte clicks op – Og jeg er også noget i tvivl om, hvad der præcist menes med et website click.

  Der er forskellige typer ads, men lidt overraskende ser hele 19% videoen til ende (20 secs). Det store frafald er efter 25%, hvor seeren ved mange af visningerne kan lukke videoen og gå videre til det indhold, de reelt ville se

 2. Jeps, har erfaring fra to forskellige projekter. Og der er meget blue ocean over feltet lige nu. Det er min erfaring, at det ikke egner sig til 1:1-konverteringsforløb, men er godt til fx at kvalificere leads, der senere kan retargetes m. AppNexus, Rubicon, FBX og Adex (= 80-90% DK-reach).

 3. Det ville egentlig nok være mere oplagt at gå den anden vej. Targete folk, der har været inde og læse om den nye kemiingeniør-udannelse med en lækker video et par dage efter og fx to uger frem med max 2 impressions per dag.

 4. Mange tak for deling af viden Kasper Bergholt og Morten Madsen. Jeg kunne godt forestille mig at du har Kasper, der der nok ikke så mange der tænker i de baner endnu, så der er måske lidt blue water over det. Tænkte lidt om man måske kunne køre nogle reklamer imod danske unge som ser f.eks. Mythbuster. Hvis I ser eller har et link til en absolut beginner intro til youtube annoncering, så må I endelig dele med gruppen. 

 5. Mads Gorm Larsen Det er meget nemt at sætte op, nemmere end Adwords. Jeg tror ikke, du kan målrette mod en specifik titel, men du kan målrette ud fra keywords og/eller interesser. Keywords ville nok være det mest oplagte, skrive ‘myth busters’ ind og se, hvad der sker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *