Christian Brix

Selvom det nye Google+ virker smooth, så synes jeg det er et tilbageskridt mht.

Selvom det nye Google+ virker smooth, så synes jeg det er et tilbageskridt mht. delte indlæg :  det er meget lettere at overse, at der er tale om deling, da der ikke er så kraftig en markering som førhen..

Desuden ville det være super fedt, hvis Google lavede nogle mere konfigurerbare filtre: helt optimalt set, ville jeg fx gerne kunne filtrere indlæg væk, hvor bestemte ord indgår – DET ville være lækkert!

Jeg følger flere, som jeg fortsat gerne vil have i min primære strøm, MEN som er super gode til at “spamme” med deres forskellige projekter (dog på den pæne måde, hvor det maskeres som public info, hurra-råb, klap-på-skulderen og så videre – I kender metoden) – så kunne man få disse ud af sin strøm uden at slette personerne, så ville det jo gøre Google+-oplevelsen virkeligt meget bedre!

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *