Google Analytics Danmark: Diverse

Tilbage i 2012 slrev jeg et blog indlæg om, hvordan man kan hacke sin GA cookie, finde ud af hvor brugerne kom fra,…

Tilbage i 2012 slrev jeg et blog indlæg om, hvordan man kan hacke sin GA cookie, finde ud af hvor brugerne kom fra, og feks gemme det ned på en ordre.

http://www.afdeling18.dk/blog/2012/9/14/hack-din-google-analytics-cookie.aspx

Det kan jo ikke længere lade sig gøre med Universal Analytics. Men er der nogen der ved, om der er kommet andre, nye metoder?

Hi, I’m xirb

4 Comments

  1. Nej, det er det jeg skriver. Så vidt jeg ved, så gemmer Universal kun et unikt bruger ID i cookien, og ingen yderligere informationer. Derfor kan man ikke hacke den til at spytte source/medium/campaign osv. ud.

    Men måske der er kommet nogle JS metoder eller lignende?

    Jeg har ikke lige nogen sites kørende på den nye, så jeg kan ikke checke det (og er for doven til at Google det ;-)).

  2. Nej, det er det jeg skriver. Så vidt jeg ved, så gemmer Universal kun et unikt bruger ID i cookien, og ingen yderligere informationer. Derfor kan man ikke hacke den til at spytte source/medium/campaign osv. ud.

    Men måske der er kommet nogle JS metoder eller lignende?

    Jeg har ikke lige nogen sites kørende på den nye, så jeg kan ikke checke det (og er for doven til at Google det ;-)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *