Christian Brix

Begynder så småt at tage opgaver ind i .NET.

Originally shared by Brian Hvarregaard

Begynder så småt at tage opgaver ind i .NET. Skulle du sidde derude og have .NET projekter har jeg udviklerne og kompetencerne. Der skal gang i butikken. Vi dækker stort set alt der har med .NET at gøre, fx.:

* ASP.NET WebForms/MVC

* Web Services (WCF, ASMX)

* Win Applikationer

* Umbraco

Vores typiske opgaver ligger i at lave integrationer mellem eksisterende systemer og nye. Web sites til intranet eller lignende som skal være lidt ud over det normale. Windows applikationer i alle afskygninger, fra tools til enterprise løsninger. Vi laver også WebSites i Umbraco. 

En del af arbejdet udføres i udlandet, derfor kan vi tage priser på mellem 300 og 500 kroner (ex. moms) i timen.

Er du i tvivl om vi kan løfte opgaven så hør ad. Send en mail på brian@greenweb.dk

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *