Jeg sidder lige med et lille problem, som jeg håber nogle af jer kender en løsning til.

Er det muligt fra Analytics, at lave en liste over organiske søgeord, der før har genereret salg, men ikke gør det mere?

Eller skal jeg have fat i 3. parts software for denne funktion?

Hi, I’m Hans-Henning Nielsen

4 Comments

  1. Jeg vil foreslå at du laver et filter hvor du kun inddrager søgeord uden konverteringer (filtre er på nyeste periode), og kan du se hvilke der har givet salg tidligere. Evt. træk ud i excel hvis du vil have en skarpt opdelt tabel.

  2. Jeg vil foreslå at du laver et filter hvor du kun inddrager søgeord uden konverteringer (filtre er på nyeste periode), og kan du se hvilke der har givet salg tidligere. Evt. træk ud i excel hvis du vil have en skarpt opdelt tabel.

  3. Tak for svaret, Jacob Kildebogaard . Det har jeg prøvet, det gav bare et nyt problem, da jeg ikke kan sortere på antal konverteringer i gammel periode. Har så lige lavet en omvendt sammenligning med gammel periode først og filtreret søgeord uden konverteringer fra.

  4. Tak for svaret, Jacob Kildebogaard . Det har jeg prøvet, det gav bare et nyt problem, da jeg ikke kan sortere på antal konverteringer i gammel periode. Har så lige lavet en omvendt sammenligning med gammel periode først og filtreret søgeord uden konverteringer fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *