BAM!

Man skal ikke give mig magt i sådanne grupper her 😀

Jeg har nu slettet tidligere post om “ekstra diskplads”, samt smidt personen ud af gruppen og spam rapporteret. Jeg har no mercy over for den slags.

Hvis nogen har problemer med det, så tag admin rettighederne fra mig 😀

Hi, I’m xirb

22 Comments

  1. Super. Jeg anmeldte alle de posts han lavede i samtlige grupper og gik ogsĂĽ ind pĂĽ hans Google+ Profil og anmeldte den. No mercy.. don’t do it 🙂

  2. Super. Jeg anmeldte alle de posts han lavede i samtlige grupper og gik ogsĂĽ ind pĂĽ hans Google+ Profil og anmeldte den. No mercy.. don’t do it 🙂

  3. Godt at se dig som lovgivende, dømmende og udøvende magt, Søren Sprogø 🙂

    Har masser af semi-relaterede emner, som jeg sagtens kunne poste herinde, men holder det tilbage af respekt for gruppens emne og medlemmer. 

  4. Godt at se dig som lovgivende, dømmende og udøvende magt, Søren Sprogø 🙂

    Har masser af semi-relaterede emner, som jeg sagtens kunne poste herinde, men holder det tilbage af respekt for gruppens emne og medlemmer. 

  5. Super. Jeg ved ikke om du nüede at se min kommentar til ham, men han lü absolut ogsü og balancerede pü min grÌnse. Specielt nür der dagen før er sendt direkte posts ud.

  6. Super. Jeg ved ikke om du nüede at se min kommentar til ham, men han lü absolut ogsü og balancerede pü min grÌnse. Specielt nür der dagen før er sendt direkte posts ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *