Originally shared by Lars Jakobsen

Hej.

Er der nogen herinde der ved noget om analytic?

Når jeg kikker på mine sider landingsside / søge udtryk er der en del der enten står (not provided) eller ( not set )

Er der nogen der ved hvorfor, er det google der ikke har registreret det eller er det en opsætnings fejl hos os ??

Der er naturligvis også en del der er registreret så man kan se hvad folk har søgt på….

Hi, I’m xirb

12 Comments

  1. Not provided og not set er besøgende, som er logget ind på deres Google-konto eller laver anonym browsing. Efter implementeringen er det blevet sværere at vurdere, hvilke søgeord der bruges. Dog kan du, som kommenteret, hente flere oplysninger på landingssider eller i dit webmaster tools.

    Min spådom er at Google vil aflive analytics værdi indenfor nogle år i den form vi kender, så de kan lave betalingsversioner og tjene flere penge 🙂

  2. Not provided og not set er besøgende, som er logget ind på deres Google-konto eller laver anonym browsing. Efter implementeringen er det blevet sværere at vurdere, hvilke søgeord der bruges. Dog kan du, som kommenteret, hente flere oplysninger på landingssider eller i dit webmaster tools.

    Min spådom er at Google vil aflive analytics værdi indenfor nogle år i den form vi kender, så de kan lave betalingsversioner og tjene flere penge 🙂

  3. Per Kristensen det tror jeg ikke kommer til at ske. Not provided gælder både den gratis, den betalte Google analytics samt andre tools. Det gælder derimod ikke adwords så på sigt skal man annoncere for at kende søgeord.

  4. Per Kristensen det tror jeg ikke kommer til at ske. Not provided gælder både den gratis, den betalte Google analytics samt andre tools. Det gælder derimod ikke adwords så på sigt skal man annoncere for at kende søgeord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *