Nogle gange når jeg har sat en tilpasset rapport op, og får den sendt pr email, så laver den et KÆMPE tomrum i starten af den vedhæftede PDF, og så kommer tallene længere nede i den vedhæftede PDF. 

Nogle der har et fix til det ? (og oplevet det)

Hi, I’m Brian Brandt

2 Comments

  1. Jeg har oplevet at få en ekstra tom side med i den vedhæftede PDF, men det forsvandt af sig selv efter et stykke tid. Jeg har dog aldrig oplevet at den er blank i starten af dokumentet. Har du forsøgt at kopiere den tilpassede rapport til en anden konto for at se om problemet er det samme?

  2. Jeg har oplevet at få en ekstra tom side med i den vedhæftede PDF, men det forsvandt af sig selv efter et stykke tid. Jeg har dog aldrig oplevet at den er blank i starten af dokumentet. Har du forsøgt at kopiere den tilpassede rapport til en anden konto for at se om problemet er det samme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *