Christian Brix

PSD til WordPress: Kan du anbefale en billig service/freelancer, – gerne Elance-typen?

PSD til WordPress: Kan du anbefale en billig service/freelancer, – gerne Elance-typen?

Jeg snakker således ikke til mission critical webshops eller andre voldsomt vigtige ting (så gør vi det nemlig selv eller hyrer en dansker til en voldsom pris, som vist er det hele værd) – men derfor er det jo lækkert at tingene er så meget i orden, som det nu kan lade sig gøre. 🙂

Kender du nogen – bureau eller freelancer – der kan gøre det billigt på vores for-sjov-projekter? 🙂

Hi, I’m xirb

10 Comments

  1. Emil Blücher Cool! Ved et hurtigt kig ser det jo rigtig fint ud! Spørgsmålet er nok nærmere den anden vej omkring: Om det virkelig er noget nær “elance-priser” – eller pris og

    kvalitet følges (lidt) “for meget” ad? 🙂 

    Men det kan selvfølgelig også komme an på en prøve/forespørgsel, så snart næste projekt er klart. 🙂 (Det er det ikke lige nu – lige omvendt er der netop et færdigt, hvor jeg kan se, at det har været alt for dyrt i forhold til projektets art og størrelse af bruge en dygtig dansker.. Derfor vil jeg gerne have alternativer klar når det kommer.)

    Rasmus Jungersen har du selv erfaring med http://chop-chop.org/ ?

  2. Morten Vadskær Tak for tippet: Jeg så godt at han lavede en god indsats på dit hasteprojekt tidligere – og det er jo fedt. Her er jeg dog ude i, at PRIS spiller en meget stor rolle, da jeg leder efter en cutter til hobby-/hygge-projekterne – OGSÅ selvom der evt. skal gåes LIDT på kompromis med koden eller ventiden 🙂 Jeg forestiller mig at Benjamin Ravn derimod ville være god at have i rollerdexet som backup til egen highend-udklipper. (Men det kunne selvfølgelig komme an på en forespørgsel..)

    Anders Christensen Tak for tippet: Jeg læser det som om, at du har konkret erfaring med dem? Kan du mon afsløre eventuelle live-projekter, som de har klippet for dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *