Er der nogle der har rodet meget med det nye brugeradministration?

Jeg har lige fået adgang til en ny konto (ny kunde), og skal rydde lidt op i adgangene. Men jeg kan ikke fjerne nogle tidligere medarbejdere, jeg har ikke mulighed for at klikke til og fra – kun på en bruger jeg selv har tilføjet.

Og ja, jeg har alle 4 adgangsniveauer.

Har nogle oplevet samme og en løsning?

Hi, I’m xirb

10 Comments

  1. Kim Sand Sørensen jeg har oplevet nogle gange at de kun giver adgang til admin og ikke til de andre tre. Så jeg skal fremadrettet sige en ekstra sætning ift. før “Klik af i alle fire bokse” – men det vænner jeg mig nok til.

  2. Kim Sand Sørensen jeg har oplevet nogle gange at de kun giver adgang til admin og ikke til de andre tre. Så jeg skal fremadrettet sige en ekstra sætning ift. før “Klik af i alle fire bokse” – men det vænner jeg mig nok til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *