Nu står der jo at deling af egne blogindlæg koster en virtuel olfert og den springer jeg gerne over, men at man gerne må spørge om hjælp til research til sin blog 🙂

Sagen er den at jeg gerne giver mig selv nogle forskellige udfordringer og nu er min idé så at bruge tænkte virksomheder der er på B2B markedet. Derefter tage udgangspunkt i denne, for at skrive en A4 side om hvilke muligheder de har med Online Markedsføring.

Jeg er i gang med at skrive et, om en virksomhed der arbejder med organisations-sammenlægninger og hvilke muligheder de har, men nu har jeg fået stirret mig blind på den branche. Så hvis der er nogle der lige har 3 minutter til at finde på en tænkt eller virkelig virksomhed der er på B2B markedet, jeg kunne bruge næste gang ville jeg blive ovenud lykkelig! 🙂

Hi, I’m Mads O. Madsen

7 Comments

  1. Munter Marie-Louise Om du kan finde på en virksomhed der arbejder med B2B, som jeg kan lave et kort oplæg om, hvilke muligheder de har med Online Markedsføring. Bare kort om hvad de sælger og til hvem 🙂 Ligemeget om det er en ‘rigtig’ virksomhed eller om du bare finder på 🙂 Kun hvis du har 3 minutter til at sende mig glat is altså 😉

  2. Den virksomhed der lige er slået op i nedenstående jobopslag – Colourbox – størstedelen af deres kunder er bureauer, aviser, kommuner etc. De er efter min opfattelse interessante fordi de er stadig er små i forhold til nogle af de store spillere som sælger stockphoto – f.eks. istockphoto. Og der er meget hård konkurrence på markedet for stockphoto, og det er et marked som har været igennem et stort paradigmeskift. En gennemgang af hvad er der sket på det marked, og hvad er mulighederne for en virksomhed som Colourbox for at klare sig i det marked kunne måske være interessant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *