Hi, I’m Mads Gorm Larsen

11 Comments

  1. Spoken like a true kanalje Henrik Bondtofte som de siger i the julekalender. Hvilke bøger har du læst om neuromarketing? Prøv også og se den her, når talen er på Creepy markting http://www.adweek.com/news/technology/future-auto-marketing-could-be-little-creepy-153205#!

    Hvorfor sætte en grænse? Jeg tror, at du en dag vil opleve, at dine børn “ønsker” sig noget til jul. Noget som du godt ved de har set i en reklame på TV, og du ved at når de får det juleaften, så vil det ikke leve op til deres forventninger. Det er i den slags situationer, at jeg er glad for, at jeg sælger noget jeg kan stå inde for:) 

    Lad os høre hvad du tænker om filmen Søren Fjeldsted Eriksen

  2. Influence startede jeg med, god introbog. Den bedste jeg har læst var uden tvivl Brainfluence. Har læst 3-4 titler til, dvs alle

    jeg har kunne finde. Kan godt lige smide titlerne når jeg kommer hjem?

  3. Henrik Bondtofte – hvis du tænker på det på Dan Ariely på AU, så er det for sent, det var i dag. Og ved ikke mere end hvad der står på siden, og det ser ud til at det var et offenligt og gratis arrangement. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *