Uha uha – en lettere uoverenstemmelse ekspert og ekspert imellem i den danske markedsføringsbranche.

#markedsføring  

http://markedsforing.dk/blog/2013/11/28/husk-nu-transparensen

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

8 Comments

 1. Jeg husker godt artiklen og lidt af den efterfølgende diskussion, dog husker jeg ikke sprogbruget så klart.

  Jeg forstår ikke helt hvorfor han efterlyser transparens, men samtidig er så hemmelighedsfuld om hvem han mener skurkene er.

  Det er efter min overbevisning ikke særlig smart at de bliver ved med at køre rundt i den sag, hvis man virkelig ønsker fremgang for Markedsførings branchen. Hvis det virkelig er et problem indbyder man til et lukket møde og får talt om tingene. Man bliver ikke ved med at gøre det til en offentlig debat.

  Tror dog heller ikke jeg kender personerne indgående nok til at vide hvilke motiver, der ligger bag alt det her.

  Alt i alt en ærgerlig sag og hvis CWL har ret, er hans håndtering ikke meget bedre. Desværre.

 2. Jeg kan sagtens forstå, at det ikke er interessant, hvem personerne er, men i stedet selve kernen i det CWL skriver om, nemlig, at man som leder eller ansat i en virksomhed gerne skulle kunne stå på mål for det man siger og det man gør.

  Har du firmanavn på bilen, så er det også en god idé at køre ordentligt.

  Hvis man fik navnene som han har brugt i eksemplet ville det ret hurtigt blive en online “Hotel Paradise” med intriger og sladder.

  Mads O. Madsen Mht. hvilke motiver folk har for at opføre sig på den måde CWL beskriver er næppe så interessante som de er genkendelige.

  Skal vi skyde på: selvhævdelse? Pissen territorie af?

  Jeg synes CWL gør et sobert stykke arbejde her.

 3. Lars Skou Nielsen Jeg forstår bare ikke hvorfor man skal gøre det til en offentlig debat (igen), når han gør det klart at de involverede godt ved hvem de er.

  Nogle ting er bedst klaret over en kop kaffe, til en nuanceret diskussion bag lukkede døre.

 4. Mads O. Madsen Det har vel været CWL´s intention at drøfte emnet og den tendens han ser tegn på i stedet for personerne.

  I stedet for at ende med noget personfnidder kan han måske få hver enkelt læser til at tænke over om man selv eller ens medarbejdere opfører sig på en måde der gavner virksomheden eller ikke.

  Jeg synes det er fint, hvis man kan snakke om en tendens uden at hænge navngivne personer ud.

 5. Lars Skou Nielsen Jeg kan godt se hvad du mener. På mig virker det bare mere som udformningen, ender med at lange lidt ud efter de her mennesker, selvom han siger det ikke er meningen.

  Hvis det havde været mig, havde jeg valgt en anden fremgangsmåde, men det står jo CWL frit for at vælge sin egen vej og heldigvis behøver jeg ikke være 100% enig i hvad han ender ud med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *