Christian Brix

Så er der chance for at få en rigtig god spiller på ehandels-holdet!

Så er der chance for at få en rigtig god spiller på ehandels-holdet!

Originally shared by Søren Sprogø

Så fik jeg også prøvet det. Forrige fredag blev jeg sammen med en junior udvikler opsagt i min stilling hos uCommerce. Årsagen vil jeg ikke lige poste offentligt, men det er ikke mere hemmeligt at du sagtens kan få det at vide, hvis du spørger 😉

Heldigvis har jeg 3 måneders opsigelse, så jeg skal have fundet ud af hvad jeg SÅ vil, helst inden udgangen af februar 2014. Om det betyder at jeg skal ud og arbejde som konsulent et sted, have en fast stilling eller genstarte min egen virksomhed, det har jeg endnu ikke besluttet. Jeg holder lige pt. alle muligheder åbne, så må vi se hvad der dukker op.

Men hjælp mig gerne. Spred ordet ved at Like og/eller Share denne historie eller min LinkedIn profil, det vil betyde utroligt meget for mig.

http://goo.gl/L1EBd1

http://goo.gl/L1EBd1

Hi, I’m xirb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *