Originally shared by William Frost

Har brug for jeres hjælp – hvad synes i om en landing page som http://frostmedia.dk/pr.html ? Bliver det for meget af det gode, eller kan i finde frem til de informationer i har brug for, relativt nemt? 

På forhånd tak for jeres feedback! 

http://frostmedia.dk/pr.html

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

6 Comments

 1. Personligt finder jeg den lidt for “sælgende”. Der er mange påstande og ikke så meget konkret indblik i virksomhedens (personens?) reelle kompetencer. Er det en enmands-virksomhed? Er det et team? PR (og alle andre konsulentydelser) handler meget om personerne og de er totalt fraværende på siden (og sitet).

  Obs: jeg besøgte siden via mobilen

  Ps. I formularen i bunden savner jeg lidt i retning af “få en uforpligtende snak” “gratis formøde” etc til at lokke mig til at kontakte.

 2. Jeg elsker for meget af det gode, men når der nu er så mange blå toner, ville jeg nok holde blomsterhovedet i blåt også 🙂 Størrelsesforholdene er ikke ideelle på min 15,6, jeg kan kun lige se toppen af pæren … ellers kan jeg godt lide det.

 3. Fin side William Frost – men måske trække lidt mere frem for hvem og hvad du har lavet for tidligere kunder. Du skriver at du har lavet noget for klienter som Billetnet, M1 og Hungry.dk – det synes jeg skal med. 

 4. Jeg kan ikke se den fulde CTA button i toppen fra mobil.

  Og så irriterer det mig ret meget, at skærmen bliver cloudy med en håndtegnet-ish pil mod føromtalte CTA allerede når jeg er scrollet halvt ned. 

  EDIT: Det er blå boks med grøn CTA, jeg mener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *