Forskellen på foretog et køb og konverteringsprocenten på ehandel?

Det kan godt tænkes at det bare er mig der er dum, men jeg undrer mig over forskellen på konverteringsfrekvens og segmentet “Foretog et køb”. Burde der ikke pr. definition være 100% konverteringsprocent for de besøgende der “Foretog et køb” eller hvad er det jeg misforstår her?

Hi, I’m Mikkel Kongsfelt

6 Comments

  1. Dækker “foretog et køb” segmentet ikke over brugere – og ikke sessions? Dvs. “foretog et køb” er alle brugere, som tidligere har købt hos dig – men da de ikke konverterer i hver besøgssession, så vil de ikke have en konverteringsprocent på 100%.

  2. Dækker “foretog et køb” segmentet ikke over brugere – og ikke sessions? Dvs. “foretog et køb” er alle brugere, som tidligere har købt hos dig – men da de ikke konverterer i hver besøgssession, så vil de ikke have en konverteringsprocent på 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *