Vi sidder lige og diskutere lidt om hvordan reglerne er for når man som virksomhed laver en post og deler den offenligt og til ens cirkler.

Her tænker jeg mere præcist på at man som virksomhed kan gå ind og sætte en masse personer i en cirkel og så bare dele indlæg til dem. Må man det?

Hi, I’m Torben Linnemann Nielsen

9 Comments

 1. Det starede med at jeg i min egen tråd kunne se post fra Pages som følger mig, som jeg ikke følger så jeg er ret sikker på at det kan lade sig gøre. Men det kunne godt være at det var noget man skulle teste lidt mere.

 2. Torben Linnemann Nielsen har du slået “Occational updates from people not in your circles” fra?

  Hvis de har dig cirklet må de dele alt det med dig, de vil, men de bør jo ikke dukke op i din strøm af den årsag.

  De eneste to måder jeg lige kan komme i tanker om at det kan ske på er, hvis du har ovenstående setting slået til (det mener jeg iøvrigt, den er som standard) eller hvis de får sneget sig ind i din strøm via +1 plug. Altså, hvis en person, som du på én eller anden måde har tilfælles med omtalte Page har givet deres indlæg +1 og slået deling af deres +1’s til.

  Det sidste burde være ret tydeligt, men hvis du ikke har “styr” på den første setting, så kunne svaret være dér.

  Jeg tvivler på, at det er noget man kan gøre med fuldt overlæg fra en Page (eller privat profil for den sags skyld.)

 3. Torben Linnemann Nielsen Yes. Det vil man kunne. G+ laver altså nogle gange nogle irriterende snigere på den måde (som de også gjorde med deling af +1’s, f.eks.) så det er vigtigt lige at gennemgå sine settings indimellem. 

  Jaja – det burde jo sige sig selv, men de fleste af os tænker ikke over det i hverdagen.

  Der var godt nok nogle, der fik en brat opvågning ifm. indførelsen af “Shared +1’s” i sin tid, fordi standard var sat til “Extended circles” og rigtig mange slet ikke havde opdaget, at den feature eksisterede.

  Én af mine mandlige venner fik fx. givet +1 til en vældig yndig burlesque style kjole, jeg engang delte, og det røg så ud til bl.a. hans chef og hans kolleger. Det kom der en hel del cross dresser-relaterede drillerier ud af. 😀

  Altså, de gav jo i princippet en headsup til os allesammen da de indførte det, men man er jo så vant til, at der ikke står noget vigtigt.

  Men så kan man måske lære det. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *