Hi, I’m Kristian Holme Poulsen

34 Comments

 1. Jeg tror du skal se på at lave en roll-up profil, altså en Analytics profil, hvor du bruger samme tracking kode på alle 18 domæner. Herefter kan du bruge filtre i dit dashboard til at spore dig ned på det enkelte domænes data. 

 2. Jeg tror du skal se på at lave en roll-up profil, altså en Analytics profil, hvor du bruger samme tracking kode på alle 18 domæner. Herefter kan du bruge filtre i dit dashboard til at spore dig ned på det enkelte domænes data. 

 3. Alternativt kunne du lave dit dashboard i excel via excellent analytics Pro. Så kan du nøjes med at opdatere tidsperioden et sted og så hentes der automatisk nye data fra de 18 profiler (hvis du har koblet dem på)

 4. Alternativt kunne du lave dit dashboard i excel via excellent analytics Pro. Så kan du nøjes med at opdatere tidsperioden et sted og så hentes der automatisk nye data fra de 18 profiler (hvis du har koblet dem på)

 5. Du får aldrig overblikket på et analytics dashboard, du kan ikke mase 18 sites ned i 12 små widgets. Gør som Esben Rasmussen foreslår – find et Excel api tool og træk ud derfra. Så kan du til gengæld lave fantastiske ting

 6. Du får aldrig overblikket på et analytics dashboard, du kan ikke mase 18 sites ned i 12 små widgets. Gør som Esben Rasmussen foreslår – find et Excel api tool og træk ud derfra. Så kan du til gengæld lave fantastiske ting

 7. Tak for uddybelsen Jacob Kildebogaard. Du har selvfølgelig helt ret i, at man kan bruge et hvilket som helst Excel GA API tool… Jeg er bare så vant til at bruge Excellent Analytics, så det lå lige for at anbefale 🙂

  Excellent analytics i gratis version bliver dog for omstændig til 18 sites, da der ikke er nogen automatisering… Dvs. hvis du f.eks. skal kende til organisk søgetrafik, henvisningskilder, AdWords, konverteringer, events samt nye Vs. gamle brugere, så er der tale om minimum 6 udtræk du skal lave per site (hvoraf der er 18). Dvs. totalt skal du lave 6×18 udtræk = 108 udtræk. Da du i gratis versionen ikke kan automatisere, skal du ind og manuelt justere tidsperioden for hver af de 108 udtræk, hver gang du vil opdatere dit dashboard.

  Med den betalte version kan du netop automatisere, så du kan nøjes med at opdatere ét sted, og så vil samtlige 108 udtræk blive opdateret med tidsperioden.

 8. Tak for uddybelsen Jacob Kildebogaard. Du har selvfølgelig helt ret i, at man kan bruge et hvilket som helst Excel GA API tool… Jeg er bare så vant til at bruge Excellent Analytics, så det lå lige for at anbefale 🙂

  Excellent analytics i gratis version bliver dog for omstændig til 18 sites, da der ikke er nogen automatisering… Dvs. hvis du f.eks. skal kende til organisk søgetrafik, henvisningskilder, AdWords, konverteringer, events samt nye Vs. gamle brugere, så er der tale om minimum 6 udtræk du skal lave per site (hvoraf der er 18). Dvs. totalt skal du lave 6×18 udtræk = 108 udtræk. Da du i gratis versionen ikke kan automatisere, skal du ind og manuelt justere tidsperioden for hver af de 108 udtræk, hver gang du vil opdatere dit dashboard.

  Med den betalte version kan du netop automatisere, så du kan nøjes med at opdatere ét sted, og så vil samtlige 108 udtræk blive opdateret med tidsperioden.

 9. I normally keep one view (profile) as default this contains all of the data, with this view (profile) you can then analyse across the board.  

  Then you can create a View (profile) for each of the individual sites, adding a filter to differentiate between them. An easy way of doing that is creating a custom Dimension and filtering on that you can then just log the custom dimension for each site.  This will also enable you to set user permissions for each of these Views (profiles) in the event that you only want some people seeing part of the data.

 10. I normally keep one view (profile) as default this contains all of the data, with this view (profile) you can then analyse across the board.  

  Then you can create a View (profile) for each of the individual sites, adding a filter to differentiate between them. An easy way of doing that is creating a custom Dimension and filtering on that you can then just log the custom dimension for each site.  This will also enable you to set user permissions for each of these Views (profiles) in the event that you only want some people seeing part of the data.

 11. Jacob Kildebogaard Tak for svar. Jeg foretrækker at benytte Google Spreadsheet i stedet for Excel, så der altid er adgang. Er der evt. ulemper ved at bruge Google Spreadsheet? 

  Esben Rasmussen Excellent Analytics ser sweet ud. En skam at der ikke er lavet en Mac-version. 

 12. Jacob Kildebogaard Tak for svar. Jeg foretrækker at benytte Google Spreadsheet i stedet for Excel, så der altid er adgang. Er der evt. ulemper ved at bruge Google Spreadsheet? 

  Esben Rasmussen Excellent Analytics ser sweet ud. En skam at der ikke er lavet en Mac-version. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *