Hey – er der nogen der kender en rigtig hård WordPress haj til en teknisk udfordring. 

Mit problem er at jeg har en side lad os kalde den www.siden.dk og jeg vil gerne have en wordpress på www.siden.dk/blog/

Det ville være nemt hvis jeg blot kunne installere det på samme server men det er ikke tilfældet. www.siden.dk skal køre på en helt anden server end www.siden.dk/blog/ – der skulle være styr på DNS delen af det men WordPress fungere slet ikke optimalt når det er gjort. F.eks. Når jeg er inde i Admin bliver jeg typisk smidt tilbage til root domænet eller hvad pokker der nu sker. Formentlig er det fordi jeg skal bruge et plugin til WP der kan håndtere at root er forandret til /blog/  men er på bar bund.

Hvis du kender nogen eller du er den nogen de kan løse problemet så smid lige en besked. 

Hi, I’m Peter Vejrum Terp

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *