Hi, I’m Paw Nicolaisen

12 Comments

  1. … jeg ved bare, at ecommercedata tidligere var meget lang tid om at falde på plads. Og mig bekendt, så har Google ikke været ude at prale med, at det nu skulle gå meget hurtigere nu. Nogle gange kan det gå hurtigt, men vil man være sikker på at ALLE data er på plads, fx. ifm. debugging, så ville jeg vente 24 timer før jeg ville konkludere, om alt virker som det skal. 

  2. … jeg ved bare, at ecommercedata tidligere var meget lang tid om at falde på plads. Og mig bekendt, så har Google ikke været ude at prale med, at det nu skulle gå meget hurtigere nu. Nogle gange kan det gå hurtigt, men vil man være sikker på at ALLE data er på plads, fx. ifm. debugging, så ville jeg vente 24 timer før jeg ville konkludere, om alt virker som det skal. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *