Remarketing pixel

Er der nogen her i gruppen som har arbejdet med “remarketing pixel” f.eks. i forbindelse med Facebook remarketing. Eller måske kan pege på kongen af Facebook remarketing. Jeg har lige et par spørgsmål om opsætning af “remarketing pixel” via iframe i forbindelse facebook annoncering. Adroll skriver det kan lade sig gøre, men jeg har ikke kunne google mig til noget omkring opsætning af det. 

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

13 Comments

 1. Hej Mads Gorm Larsen har du adgang til siden, hvor iframen ligger på eller kun til iframen?

  Jeg har ikke selv installeret pixelen på en side i en iframe, men jeg vil formode, at du i reglerne for segmentet skal fortælle hvad siden, der bliver vist i iframen hedder.

  Det virker ikke eller hvordan?

  Nu er der jo også forskel på at bruge Facebook egen løsning og AdRoll.

 2. Mange tak for svar og forslag Carsten Christensen, Simon Willer og Michael Roscoe.

  FB levere til custom audience en kode, og FB skriver man skal smide koden i headeren. Jeg har ikke adgang til headeren, så jeg leder efter et alternativ. Jeg har adgang til body via et CMS. Så det jeg vil eksperimentere med at smide FB’s script direkte i body? Eller at ligge en iframe i body som linker til en en side som har scriptet i headeren. Jeg har kun lige forsøgt at sætte det op, så måske virker det. Men det skal lige løbe lidt førend jeg kan se om den opbygger mit nye Custom Audience. Og jeg skal nok vende tilbage med resultaterne senere. Men hvis I afprøvet nogen af ovenstående muligheder, og ved hvad der virker så vil jeg meget gerne høre om jeres erfaringer. 

  PS Og godt at se at de virkelige kanaljer ud i FB advertising er på G+:)

 3. Super – Michael Roscoe – jeg pinger lige her i tråden her når jeg med sikkerhed kan sige om det virker eller ikke virker. 

  Og Carsten Christensen du har ret David Lorentzen ved faktisk en hel del om annoncering på FB, du skal bare ikke sige det til ham, han er rigeligt kæphøj i forvejen:) 

 4. Super – tak for ekstra tip Simon Willer. Og så kan jeg lige tilføje at det viser sig at Kasper Bergholt er temmelig hård til retargeting, og har kørt det både via AdRoll og Perfect Audience. Han var så venlig lige at give mig lidt 1-1 instruktion om hans erfaringer. 

 5. Kasper Bergholt har helt klart styr på sin retargeting, så stol trygt på ham.

  Men med de nye “Custom Audience from your website”, så behøver du ikke at bruge et tredje part tool. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *