Hej Gruppe

Jeg sidder med et site, hvor jeg er interesseret i hvilke organiske søgninger der giver salg. Min konto er sat op, så jeg kan se salg og ordreværdi.

Når jeg ser på salget på i “Kundehvervning” – “Kanaler” – “Organic Search” eller “Kundehvervning” – “Søgeord” – “Organisk” så kan jeg se salget på søgeord. De fleste gemmer sig imidlertid under “(not providet)”. Hvis jeg så tilføjer “Destinationsside” (Landingsside) som sekundær dimension, så kan jeg godt se hvor de forskellige søgninger med “Not Provided” lander. Desværre bliver det sammenlagte tal for salg og salgsværdi samtidig 0.

Er der en måde at se hvor de forskellige salg og salgsbeløb er landet på sitet gennem organisk søgning? På den måde er det mit håb, at kunne slutte sig til, hvilke søgeord der har skabt de forskellige salg.

Hi, I’m Knut Nägele

8 Comments

  1. Mange tak for svaret Troels Kjems 🙂 Jeg har prøvet at lave en tilpasset rapport med Datagruppe: Indtjening, Dimensioner i detaljer: Destinationsside og Filtre: Kilde medium = Google / Organic. Jeg får fin graf over daglig intægt, men i tabellen Destinationsside/Indtjening siger den desværre bare “Der findes ingen data for denne visning.”

    Var det sådan du tænkte Troels? Det err vel ikke fordi data først skal indsamlesfor at kunne se nogle tal?

  2. Mange tak for svaret Troels Kjems 🙂 Jeg har prøvet at lave en tilpasset rapport med Datagruppe: Indtjening, Dimensioner i detaljer: Destinationsside og Filtre: Kilde medium = Google / Organic. Jeg får fin graf over daglig intægt, men i tabellen Destinationsside/Indtjening siger den desværre bare “Der findes ingen data for denne visning.”

    Var det sådan du tænkte Troels? Det err vel ikke fordi data først skal indsamlesfor at kunne se nogle tal?

  3. Tusind tak Troels:-) Den virkede også hos mig. Fandt ud af, at “Destinationsside” og “Landingpage” er to forskellige ting. Og når jeg bruger “Landing page” i min normale rapporter, så får jeg nu også tal. Samtidig fik jeg igen indblik i tilpassede rapporter som jeg ikke har rørt så meget ved:-) Hav en god dag.

  4. Tusind tak Troels:-) Den virkede også hos mig. Fandt ud af, at “Destinationsside” og “Landingpage” er to forskellige ting. Og når jeg bruger “Landing page” i min normale rapporter, så får jeg nu også tal. Samtidig fik jeg igen indblik i tilpassede rapporter som jeg ikke har rørt så meget ved:-) Hav en god dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *