På min webshop er det muligt for kunden at søge efter produkter ved at indtaste søgeord. Min webshop (Magento) laver selv statistik over disse søge ord, men den statistik liver sit eget liv og er ubrugelig.

Jeg har så i Analytics fundet “Behavior – Site search – Search terms” som virker til at skulle kunne det samme. Er det korrekt at det er her der er statistik over søgeord brugt på min webshop ? Men jeg har bare ingen data her, hvordan kan det være ?

Hi, I’m Kim Schjeltved

10 Comments

 1. Hej Kim

  Du skal slå det til før det virker.

  1) Gå ind i “Administrator” i GA.

  2) Klik ind på “Indstillinger for visning” (i højre side)

  3) Sørg for at “Sporing af Websitesøgning” er slået til

  4) Indtast den korrekte forespørgselsparameter.

  Du finder denne parameter ved at lave en søgning på dit website efter f.eks. “HEST” og så kigge på url’en på din søgeresultatside. Der skulle gerne stå &[forespørgselsparameter]=HEST et eller andet sted i url’en.

  5) Afslut med at gemme indstillingerne. 

  Nu skulle det virke

 2. Hej Kim

  Du skal slå det til før det virker.

  1) Gå ind i “Administrator” i GA.

  2) Klik ind på “Indstillinger for visning” (i højre side)

  3) Sørg for at “Sporing af Websitesøgning” er slået til

  4) Indtast den korrekte forespørgselsparameter.

  Du finder denne parameter ved at lave en søgning på dit website efter f.eks. “HEST” og så kigge på url’en på din søgeresultatside. Der skulle gerne stå &[forespørgselsparameter]=HEST et eller andet sted i url’en.

  5) Afslut med at gemme indstillingerne. 

  Nu skulle det virke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *