Dælme god info..! Jeg var lige på nippet på at springe på en Chromebook – jeg havde selvfølgelig reseachet og kunne sagtens leve med det hele – UNDTAGEN den “lille” detalje med, at man også skal begrænse antal åbne faner i browseren… Hvis man skulle kunne “leve i browseren” på en bærbar (dvs. Chromebook), så skal browseren dælme også køre galt og flydende – også med 20 faner åbne…

Gad vide om der er en verden til forskel hvis man så kigger på en Chromebook med 4GB RAM..?

www.datamatpriser.dk/baerbar/acer-chromebook-c720p-29554g03aww-id-8272323.aspx?q=chromebook

Originally shared by Steven Snedker

Jeg bryder mig ikke om Chromebooks. Selvom de er nye og lækre og lette og holder strømmen og… De er måske både for dyre og for begrænsede.

http://www.fagbladet3f.dk/temaer/digitalt/e0bfca2d0fff4778a0c4cab892078022-20140607-skal-du-have-en-billig-brbar-ja-en-chromebook-nej

Hi, I’m xirb

3 Comments

  1. Fra: http://thewirecutter.com/reviews/best-chromebook/ :

    “The Dell Chromebook 11 has a Haswell-based 1.4GHz dual-core Intel Celeron 2955U processor, a 16GB solid state drive, and 4GB of RAM. We found in our tests that the extra 2GB of RAM made a huge difference in performance. Other Chromebooks with similar CPU and SSD specs but only 2GB of RAM–the HP Chromebook 14 and the Toshiba Chromebook–struggled slightly to load large documents and spreadsheets in Google Drive, and new tabs took 5-10 seconds longer to load compared to the Dell and our previous pick, the Acer C720.

    With more than 15 tabs open simultaneously, the HP Chromebook 14 and Toshiba Chromebook took about 15 seconds (!) to switch between tabs and sometimes had to spend at least 45 seconds reloading older tabs entirely. In our tests, the Dell Chromebook 11 had none of these problems and took in stride large numbers of tabs, complicated Google Drive documents and spreadsheets, YouTube videos, streaming music, and Netflix.”

    På video:

    http://chromeunboxed.com/chromebook-ram-comparison-2gb-vs-4gb/

  2. TL:DR: Hvis du skal have mere end en håndfuld tabs åbne og høre musik på samme tid. Så få 4GB versionen (især hvis det er en intel Haswell processer måske – pga. nogle mapping og noget, som jeg ikke gider læse detaljerne om…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *