Hi, I’m Joakim kruse

12 Comments

  1. 1000 tak for hjælpen – men jeg ved ikke helt, om det præcis er det, jeg søger. new visitor er vel first interaction med sitet og returning er alle brugerens sessions, der kommer bagefter ? Dermed kan returning visitor vel også godt være en bruger, der køber noget for første gang ? og dermed ikke et udtryk for en bruger, der vender tilbage til sitet efter at have købt noget ?

  2. 1000 tak for hjælpen – men jeg ved ikke helt, om det præcis er det, jeg søger. new visitor er vel first interaction med sitet og returning er alle brugerens sessions, der kommer bagefter ? Dermed kan returning visitor vel også godt være en bruger, der køber noget for første gang ? og dermed ikke et udtryk for en bruger, der vender tilbage til sitet efter at have købt noget ?

  3. Det ville være dejligt, hvis der var en, der kunne finde en løsning. Der er selvfølgelig også den løsning, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre, men alt skal afprøves før jeg tager det nederlag på mig 😉

  4. Det ville være dejligt, hvis der var en, der kunne finde en løsning. Der er selvfølgelig også den løsning, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre, men alt skal afprøves før jeg tager det nederlag på mig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *