Hi, I’m Tina Halkjær Jensen

14 Comments

  1. Ja det har jeg Thomas Damkjær Larsen. Jeg kan udelukke alle parametre på nær redirects. Vi fik lavet nyt website i nov 2013 og der blev der redirectet nogle sider, så måske det kunne være det.

  2. Ja det har jeg Thomas Damkjær Larsen. Jeg kan udelukke alle parametre på nær redirects. Vi fik lavet nyt website i nov 2013 og der blev der redirectet nogle sider, så måske det kunne være det.

  3. Ja da, hvis jeg må prøve at sende dig en faktura 😉

    Hvis det ikke er redirects eller manglende tracking kode, så kræver det højst sandsynligt et ordentligt review af setup’et. Hvilket ikke er noget jeg gør gratis, medmindre jeg kan dele det med så mange som overhovedet muligt.

  4. Ja da, hvis jeg må prøve at sende dig en faktura 😉

    Hvis det ikke er redirects eller manglende tracking kode, så kræver det højst sandsynligt et ordentligt review af setup’et. Hvilket ikke er noget jeg gør gratis, medmindre jeg kan dele det med så mange som overhovedet muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *