Forsvarets rekruttering – hvad mener I om den? 

Er der nogle der kan husker nogen artikler omkring hvor effektiv rekruttering det var. Har de været med som case i reklamen til eksamen, eller har der været nogle artikler eller lign., hvor nogen har forsøgt at trække nogen tal på om de faktisk fik flere rekrutter af rekrutterigen?

Er der nogen som særligt huske nogle af filmene som værende gode / dårlige? 

http://www.youtube.com/watch?v=FcXb4xSEA2A

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

5 Comments

  1. Hørte om en reklamefilm for Forsvaret, hvor man under filmen løbende målte på motivationen til at melde sig (hvordan man lige gør det, aner jeg så ikke). Motivationen viste sig at være størst i den episode, hvor en ung dame smed tøjet. Sjovt nok. Eller trist nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *