Jeg har forsøgt mig med at sætte event tracking op manuelt på http://cypernguiden.dk/afbudsrejser-cypern/ som en test – Det er ikke gået skidegodt!

Derfor vil jeg gerne høre, om der er nogen frække fyre/piger på linjen, som evt. kan fortælle mig, hvor det hopper af for mig.

Grunden til, at jeg gerne vil sætte det op manuelt, i stedet for at bruge Joosts Google Analytics for WordPress, er, at jeg gerne vil:

1) Bestemme hvilke clicks, der ikke skal registreres som et bounce

2) Gerne vil have lidt mere specifikt data omkring, hvad der clickes på

Har du et bud? Så er der virtuelle rusty nails eller caipirinhaer på højkant

Hi, I’m xirb

12 Comments

 1. Prøv at stryge den sidste parameter. GA har længe fejlet, hvis man bruger alle fire parametre i eventtracking. Er ligesom Jacob Kildebogaard også på mobilen og har derfor ikke checket din kildekode.

 2. Prøv at stryge den sidste parameter. GA har længe fejlet, hvis man bruger alle fire parametre i eventtracking. Er ligesom Jacob Kildebogaard også på mobilen og har derfor ikke checket din kildekode.

 3. Så kom jeg også til en computer. Problemet er at du mangler angivelse af at der ikke er en numerisk værdi. Du kan ikke bare springe den over, så tror Google at dit True er et forsøg på et tal. Koden skal være

  _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Outbound Link’, ‘Nationalbanken’, ‘Fastkurspolitik’, , ‘true’]);

 4. Så kom jeg også til en computer. Problemet er at du mangler angivelse af at der ikke er en numerisk værdi. Du kan ikke bare springe den over, så tror Google at dit True er et forsøg på et tal. Koden skal være

  _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Outbound Link’, ‘Nationalbanken’, ‘Fastkurspolitik’, , ‘true’]);

 5. Hov – jeg var 100 på, at jeg havde fået svaret på denne her i går. I hvert falde stor tak til jer alle 3 Jacob Kildebogaard, Kristian Mølholt & Morten Vadskær – I var alle med til at lede mig på rette vej.

  Jeg fik i hvert falde fjernet true, og jeg vil jo heller ikke have, at et click på de links skal defineres som bounce – hvis der ikke er anden interaction…

 6. Hov – jeg var 100 på, at jeg havde fået svaret på denne her i går. I hvert falde stor tak til jer alle 3 Jacob Kildebogaard, Kristian Mølholt & Morten Vadskær – I var alle med til at lede mig på rette vej.

  Jeg fik i hvert falde fjernet true, og jeg vil jo heller ikke have, at et click på de links skal defineres som bounce – hvis der ikke er anden interaction…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *