Jeg kunne godt tænke mig at sætte nogle forskellige links/produkter op mod hinanden, så jeg på en overskuelig måde kan se hvilke link der får flest besøgende. Jeg kan under “all pages” se alle mine links, men kan jeg på en eller anden måde udvælge 5-6 stykker af dem og tilføje dem i en oversigt på mit Dashboard, sorteret efter flest besøgende ?

Hi, I’m Kim Schjeltved

24 Comments

 1. Du kan søge på flere ting ved at bruge | mellem søgeordene.

  Fx sådan her: skjorter|bukser|jakker

  Så får du kun de sider (URL’er) som indeholder de ord. Og den søgning kan du så tilføje til de dashboard.

  Håber det giver mening?

 2. Du kan søge på flere ting ved at bruge | mellem søgeordene.

  Fx sådan her: skjorter|bukser|jakker

  Så får du kun de sider (URL’er) som indeholder de ord. Og den søgning kan du så tilføje til de dashboard.

  Håber det giver mening?

 3. Jacob, det virker fint med at lave en søgning, og få sorteret så jeg kan se mine mest besøgte t-shirts, feks. Skal dette søgeresultat så gemmes under et navn, så jeg kan tilføje det til mit dashboard ?

 4. Jacob, det virker fint med at lave en søgning, og få sorteret så jeg kan se mine mest besøgte t-shirts, feks. Skal dette søgeresultat så gemmes under et navn, så jeg kan tilføje det til mit dashboard ?

 5. Kim Schjeltved Nej, det er kun muligt at have top 10 på dit dashboard. Men det er også meningen at det kun skal give et overblik, og du så skal grave ned i den fulde rapport, hvis du vil vide mere om et bestemt område.

 6. Kim Schjeltved Nej, det er kun muligt at have top 10 på dit dashboard. Men det er også meningen at det kun skal give et overblik, og du så skal grave ned i den fulde rapport, hvis du vil vide mere om et bestemt område.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *