Hi, I’m Peter Vejrum Terp

16 Comments

 1. lars andersen Syntes egentlig ikke det er svært at få ideer til plugins. Jeg har lavet en del til eget brug igennem tiden. Men tænker at denne gang vil jeg gå efter noget at mange har brug for. 

 2. Jeg har noget custom css som jeg gerne vil kunne beholde selv om jeg skifter tema, så et simplet plugin der gemmer denne css på tværs af temaer og selvfølgelig gør den tilgængelig 🙂

 3. Jens Dalsgaard Hej Jens – i hvilke situationer har du brig for at gemme Custom CSS på tværs af temaer. Jeg tænker at der jo er en grund til man skifter tema. Men jeg overser måske noget her

 4. Jeg har typisk en bestemt måde at vise fx video-thumbnails på. Og tit laver jeg også custom info bokse og kolonner af tekst. Ja mange temaer understøtter kolonner, men på forskellige måder, nogle med css mens andre bruger shortcodes. En del af de betalings temaer jeg har, understøtter det faktisk og har et ‘custom css’ felt under tema indstillinger, men det er jo ikke dem alle. Jeg har før fixet det med et child theme hvor jeg tilføjer ekstra css men så skal man den process igennem igen hvis man vil installere et andet tema.

 5. Jens Dalsgaard ok så på et eller andet niveau er det vel et spørgsmål om at lave et plugin der indskyder et Custom css som det sidste stylesheet der hentes. Det custom css bliver således ikke overskrevet da det er en del af pluginnet og ikke en del af selve temaet. Det burde kunne lade sig gøre at lave

 6. aktuelt leder jeg efter et der kan skifte tema (farve), logo m.v. alt efter indgangs URL…

  Har en shop som er fælles for to virksomheder men ville gerne lidt forskeligt grafik alt efter hvorfra man kommer.

 7. Et der kan søge på tags og udvider søgningen.

  De andre plugins der kan lave søgninger ud fra tags begrænser resultaterne når der kommer flere tags i stedet for at udvide. Giver det mening?

 8. Et plugin der gør det muligt at lægge en bar ind neden under header (ex. Under en slider). Ville kunne bruges til opt ins, breaking news Eller bare fokus på en bestemt underside 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *