Jeg ved ikke om dette er det rigtige forum, men nu prøver jeg.

Vi har to ting som vi ønsker at forbedre:

1/ Få brugerne til at blive længere tid af gangen på siden.

2/ Få brugerne til at læse flere sider ved hvert besøg.

Nogle ideer eller hjælpe resurser?

Det er en techbaseret nyheds- og testsite vi kører, ikke en webshop.

God weekend 🙂

Hi, I’m John G. Pedersen

14 Comments

 1. Selvom det er utroligt kompleks, så er det samtidigt nemt 🙂

  1. Når du selv er på andre sider, hvad holder dig så fast? (måske video guides kan bruges)

  2)Sørg for at have en god og relevant intern linkstruktur, gør det nemt og fremhæv det for din læser, så de får lyst til at læse mere.

 2. Selvom det er utroligt kompleks, så er det samtidigt nemt 🙂

  1. Når du selv er på andre sider, hvad holder dig så fast? (måske video guides kan bruges)

  2)Sørg for at have en god og relevant intern linkstruktur, gør det nemt og fremhæv det for din læser, så de får lyst til at læse mere.

 3. Hey John G. Pedersen  har kigget rundt på jeres side – går ud fra det er meremobil du henviser til. Og jeg kan godt forstå at du mener 1,7 side pr bruger er i underkanten.

  Et par ting der falder mig i øjnene og ikke er direkte mindet imod flere sidelæsninger er:

  1. Du har en meget lille titel på din forside – faktisk kun dit brand navn – den kan optimeres.

  2. Du har ingen meta beskrivelser på din forside – den kan optimeres

  3. Din content står meget langt nede, faktisk skal jeg scrolle på min 24″ skærm for at se “seneste nyt ude til højre – google er glad for content “over stregen” det ville jeg arbejde på hvis jeg var dig.

  4. Side opbygning, det handler jo om content og dit står langt nede – du kan måske lade dig inspirere af http://www.computerworld.dk/ 

  5. Dit topbanner vil jeg mene skal væk, med mindre du tjener kassen på det 😉 

  6. På din content side synes jeg du bruger for meget plads til søgningsfeltet og kategorivælger – det presser seneste nyt og kommenteret ned – søgefeltet op i menubar og kategorivælger væk, du kan jo vælge det sammen i menuen.

  Det er bare lige det der hurtigt falder mig i øjnene, det hele skal naturligvis tages med et gransalt og testes før du bare laver om – men generelt set mener jeg godt du kan stramme sidden op = man får mere lyst til at hoppe rundt.

 4. Hey John G. Pedersen  har kigget rundt på jeres side – går ud fra det er meremobil du henviser til. Og jeg kan godt forstå at du mener 1,7 side pr bruger er i underkanten.

  Et par ting der falder mig i øjnene og ikke er direkte mindet imod flere sidelæsninger er:

  1. Du har en meget lille titel på din forside – faktisk kun dit brand navn – den kan optimeres.

  2. Du har ingen meta beskrivelser på din forside – den kan optimeres

  3. Din content står meget langt nede, faktisk skal jeg scrolle på min 24″ skærm for at se “seneste nyt ude til højre – google er glad for content “over stregen” det ville jeg arbejde på hvis jeg var dig.

  4. Side opbygning, det handler jo om content og dit står langt nede – du kan måske lade dig inspirere af http://www.computerworld.dk/ 

  5. Dit topbanner vil jeg mene skal væk, med mindre du tjener kassen på det 😉 

  6. På din content side synes jeg du bruger for meget plads til søgningsfeltet og kategorivælger – det presser seneste nyt og kommenteret ned – søgefeltet op i menubar og kategorivælger væk, du kan jo vælge det sammen i menuen.

  Det er bare lige det der hurtigt falder mig i øjnene, det hele skal naturligvis tages med et gransalt og testes før du bare laver om – men generelt set mener jeg godt du kan stramme sidden op = man får mere lyst til at hoppe rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *