Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvor mange af mine besøgende kunder, der også laver et køb. Hvad jeg lige kan google mig til, så skal jeg sætte noget kode ind i mine filer, men er det sådan man gør det ?

Hi, I’m Kim Schjeltved

16 Comments

 1. 1000 tak for hjælpen 🙂

  Jeg bruger en Magento webshop, og i følge guide er det bare at aktivere det i Magento og Analytics. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om et par ting.

  Skal jeg så alligevel tage højde for hvilken kodeversion jeg bruger ?

  Jeg har aktiveret det i Magento og er nu ved det i Analytics, men er kommet til et sted hvor jeg er i tvivl. Se billedet https://drive.google.com/file/d/0B2micG34zJpLSzJ0ekF4TldER2M/view?usp=sharing 

  Er det nok bare at sætte “Enable Ecommerce” til ON, eller skal “Enhanced Ecommerce Settings” også sættes til ON ?

 2. 1000 tak for hjælpen 🙂

  Jeg bruger en Magento webshop, og i følge guide er det bare at aktivere det i Magento og Analytics. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om et par ting.

  Skal jeg så alligevel tage højde for hvilken kodeversion jeg bruger ?

  Jeg har aktiveret det i Magento og er nu ved det i Analytics, men er kommet til et sted hvor jeg er i tvivl. Se billedet https://drive.google.com/file/d/0B2micG34zJpLSzJ0ekF4TldER2M/view?usp=sharing 

  Er det nok bare at sætte “Enable Ecommerce” til ON, eller skal “Enhanced Ecommerce Settings” også sættes til ON ?

 3. Igen tak 🙂

  Den plugin du nævner, gør den det muligt at følge den vej gennem ens webshop, som den pågældende person har haft, inden købet ?

  Jeg kan se at den kræver Universal Analytics, og faktisk er jeg i tvivl om jeg har fået det implementere. Min “Universal Analytics Upgrade” siger “Transfer complete” og så får jeg en tracking kode. Men jeg er i tvivl om jeg skal bruge den tracking kode til noget, nu da jeg i Magento allerede har mit Analyticsnummer tilføjet i Magento.

 4. Igen tak 🙂

  Den plugin du nævner, gør den det muligt at følge den vej gennem ens webshop, som den pågældende person har haft, inden købet ?

  Jeg kan se at den kræver Universal Analytics, og faktisk er jeg i tvivl om jeg har fået det implementere. Min “Universal Analytics Upgrade” siger “Transfer complete” og så får jeg en tracking kode. Men jeg er i tvivl om jeg skal bruge den tracking kode til noget, nu da jeg i Magento allerede har mit Analyticsnummer tilføjet i Magento.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *