Man skulle tror at Moss Copenhagen havde læst et tidligere indlæg fra mig. Jeg har netop modtaget en pakke med et stykke tøj jeg har købt. I pakken lå der et håndskrevet kort og en gave; en neglelak. Jeg er måske nem at imponere, for jeg bliver bare så glad og får helt vildt lyst til at købe der igen?

Hi, I’m Marlene Schøler Sørensen

2 Comments

  1. Der kom også et hyggeligt, håndskrevet kort til “den lille prinsesse” da vi bestilte sengetøj til vores lille pige fra Småfolk. Ejeren kan være helt sikker på, at der køber vi fra igen! Det er en enkel ting at gøre, men det betyder godt nok meget som modtager.

  2. Ja Thomas Bering det er lidt sjovt at et håndskrevet kort betyder så meget – for mit vedkommende faktisk mere end en medfølgende gave. Mon det ville have betydet ligeså meget for 20 år siden, hvor håndskrevne kort var noget mere brugt end nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *