Hej Folkens

Jeg har opsat en Google Analytics mål-rapport via Google Spreadsheets, hvor jeg trækker data ud via Core API’et.

Mit problem er, at jeg ikke kan få mine data til at stemme med det, som jeg kan se i GA’s webinterface.

For mit mål 10 kan jeg i webinterfacet aflæse 141 for den valgte periode men kun 134 for samme datointerval, når jeg trækker ud via API’et.

I vedhæftede billede kan man se min mål-opsætning for mål 10 og herunder er, hvad jeg har opsat til at trække ud fra Core API’et:

Metric: ga:goal10Completions

Filters: ga:goalPreviousStep2=@/Bestil/Opsalg/SEA

Er der nogen, som har et bud på, hvorfor der er forskel på dataene?

Måske Linda Lawton har et bud i forhold til API’et?

Hi, I’m xirb

18 Comments

 1. Inkluderer dit datovalg i dag?

  Sidst jeg rodede med API’et (hvilket snart er flere år siden) lagde jeg mærke til, at “i dag” godt kunne være langsom til at opdatere sig, alt efter hvilket metric man kiggede på. Stol aldrig 100% på data i Analytics før der er gået 24 timer.

 2. Inkluderer dit datovalg i dag?

  Sidst jeg rodede med API’et (hvilket snart er flere år siden) lagde jeg mærke til, at “i dag” godt kunne være langsom til at opdatere sig, alt efter hvilket metric man kiggede på. Stol aldrig 100% på data i Analytics før der er gået 24 timer.

 3. Tak Linda Lawton data er ikke samplede.

  Jacob Kildebogaard De 141 er aflæst i funnel. http://imgur.com/oagrbS2

  Hvis jeg fjerner filteret i dataudtrækningen får jeg samtlige bestillinger og ikke kun de bestillinger, der vedrører SEA. Det skyldes,  at der er mange goals, der deler samme completion-page, hvor det eneste, som adskiller disse goals fra hinanden, er det, som jeg filtrerer på.

  Har du et bud på, hvad jeg så skal gøre, for at udtrækket matcher det, jeg kan aflæse i funnel?

 4. Tak Linda Lawton data er ikke samplede.

  Jacob Kildebogaard De 141 er aflæst i funnel. http://imgur.com/oagrbS2

  Hvis jeg fjerner filteret i dataudtrækningen får jeg samtlige bestillinger og ikke kun de bestillinger, der vedrører SEA. Det skyldes,  at der er mange goals, der deler samme completion-page, hvor det eneste, som adskiller disse goals fra hinanden, er det, som jeg filtrerer på.

  Har du et bud på, hvad jeg så skal gøre, for at udtrækket matcher det, jeg kan aflæse i funnel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *