Altså bortset fra David Lorentzen oplæg, så skal det nok blive godt:-)

Hvem skal med? 

#mc15dk  MarketingCamp 

Originally shared by David Lorentzen

Yay! Den gode Ib Potter har åbnet for tilmeldinger til Marketingcamp 2015, jeg er med og jeg vil ikke sætte mit lys under en skæppe: Mit oplæg “Facebook Marketing anno 2015 – det handler om data” bliver sindsygt godt!

Glem bare alt det der awesome buzzword-pis. Det bliver episk. Det bliver, det bliver…. Ja, der mangler faktisk ord for hvor godt det bliver! Universet bliver ikke det samme efter 9. juni klokken 11:30 til 12:30! 

http://marketingcamp.dk

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

11 Comments

  1. Uhh… og denne følgebesked, Kim Dolleris: 

    “Serveren på secure.quickpay.dk kan ikke findes, fordi DNS-opslaget mislykkedes. DNS er den netværkstjeneste, der oversætter et websites navn til dets internetadresse. Denne fejl skyldes oftest, at der ikke er forbindelse til internettet, eller at netværket er konfigureret forkert. Det kan også skyldes en DNS-server, der ikke svarer, eller en firewall, der forhindrer Google Chrome i at få adgang til netværket.

    Fejlkode: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *