Christian Brix

Er det mig, der er paranoid eller ER det mærkeligt at alle anmeldere, der giver 5 stjerner kun har 1 anmeldelse bag…

Er det mig, der er paranoid eller ER det mærkeligt at alle anmeldere, der giver 5 stjerner kun har 1 anmeldelse bag sig, mens alle der virker som rigtige mennesker og anmelder mere end 1 firma i deres levetid giver dårligere bedømmelse…?

https://www.trustpilot.dk/review/voga.com

(Jeg tænker “Trustpilot-fusk??”)

Hi, I’m xirb

6 Comments

  1. Jeg bruger Trustpilot til at tjekke firmaerne, om de generelt opfører sig pænt overfor kunderne, og om der kan være tale om svindlere. Vurderingerne betyder ikke så meget, da der jo findes mange brokhoveder, der ryger til tasterne, uden at kontakte sælger først.

  2. Er du også fanget i at vente flere måneder på dine møbler? vi ville engang bestille en stol, godt nok ikke hos Voga men hos en af deres konkurrenter, 4 måneder efter lovet leverings dato valgte jeg en chargeback på transaktionen – for nå ja, de trækker pengene med det samme 😉 

  3. Ja der er masser af anmeldere med kun 1 anmeldelse alle steder. Men jeg har personligt ikke tidligere før set så klar opdeling m “1 anmeldelse = 5 stjerner, 2+ anmeldelser = færre stjerner” – det billede ser man jo fx slet ikke hos jer Claus Pedersen..

    Nej har ikke selv nået i klemme der – har ikke bestilt fra dem.

  4. Fisting pilot og alle de andre sider er at sammenligne med glemt bagage afdelingen i lufthavnen. Når min bagage kommer frem går jeg meget sjældent hen og roser dem. Men når den ikke gør så råber jeg op. Hvis folk bare forventer at tingene virker og de så gør det giver folk ikke rating, hvis man gør en hel ekstraordinær indsats så kan det måske en sjælden gang give noget positivt feedback.

    Der er undtagelser hvis man laver meget personlig kundeservice og har en spændende niche branche.

    Men har man en stor koncern med hylde produkter i en konkurrence præget branche, som f. Eks mobil, telefoni, internet. Ja faktisk alle abonnement baserede services er hårdt prøvet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *