Hi, I’m Mads Hvidberg

10 Comments

  1. Mange tak for de hurtige svar Frederik og Søren, det sætter jeg pris på! Jeg har læst lidt op på redirects, og det virker naturligt i denne sammenhæng. Som det i øvrigt gør på dit link Søren. Det vil jeg arbejde videre med, tak.

    Jeg har forsøgt at tilmelde mig Linkfire.com Søren, hvilket jeg gjorde i går. Jeg har dog stadig ikke modtaget invitation pr. mail fra dem. Så har du en aktie i siden, ved du måske, hvor lang tid man skal vente på svar?

    Det ser langt bedre ud med url´er, som man selv har defineret.

  2. Mange tak for de hurtige svar Frederik og Søren, det sætter jeg pris på! Jeg har læst lidt op på redirects, og det virker naturligt i denne sammenhæng. Som det i øvrigt gør på dit link Søren. Det vil jeg arbejde videre med, tak.

    Jeg har forsøgt at tilmelde mig Linkfire.com Søren, hvilket jeg gjorde i går. Jeg har dog stadig ikke modtaget invitation pr. mail fra dem. Så har du en aktie i siden, ved du måske, hvor lang tid man skal vente på svar?

    Det ser langt bedre ud med url´er, som man selv har defineret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *