Jeg laver engang imellem nogle test køb, som desværre i Analytics, giver et forkert billede af mit reelle salg. kan jeg på nogen måde frasortere disse test køb i min statistik ? 

Jeg har oprettet et produkt kaldet “Test Produkt”, som jeg køber når jeg skal lave en test. Jeg tænkte på om man kunne søge på denne titel, og derved frasortere disse testkøb ? 

Hi, I’m Kim Schjeltved

24 Comments

 1. Opret en særskilt GA profil som kun inkluderer din IP og dine testkøb (og frasorter på din oprindelige profil). Så kan du testkøbe så meget du vil – uden at det påvirker det reelle billede.

 2. Opret en særskilt GA profil som kun inkluderer din IP og dine testkøb (og frasorter på din oprindelige profil). Så kan du testkøbe så meget du vil – uden at det påvirker det reelle billede.

 3. Rasmus Himmelstrup Der mistede du mig. Jeg kan oprette en profil på “Administration›New Account”, der hvor man kan oprette op til 100 konti. Er det den du tænker på ? Og på den konto, skal jeg kun vise mine egen besøg og egne køb…så mister du mig desværre.

 4. Rasmus Himmelstrup Der mistede du mig. Jeg kan oprette en profil på “Administration›New Account”, der hvor man kan oprette op til 100 konti. Er det den du tænker på ? Og på den konto, skal jeg kun vise mine egen besøg og egne køb…så mister du mig desværre.

 5. Beklager ordvalget. I GA hedder det en ny “visning” her opretter du en ny. Så du får følgende setup:

  1. Default visning (frasorteret din IP og dine testkøb)

  2. Intern visning (kun din IP og dine testkøb)

  3. raw (en visning du ikke redigerer i, så du har adgang til historisk data)

 6. Beklager ordvalget. I GA hedder det en ny “visning” her opretter du en ny. Så du får følgende setup:

  1. Default visning (frasorteret din IP og dine testkøb)

  2. Intern visning (kun din IP og dine testkøb)

  3. raw (en visning du ikke redigerer i, så du har adgang til historisk data)

 7. Rasmus Himmelstrup Jeg må lige være sikker på, at det er rigtigt det jeg har gjort, så jeg har taget et lille screendump af det jeg tror er visninger. Jeg bruger normalt engelsk, så jeg måtte skifte til dansk, for at finde visninger.  https://drive.google.com/file/d/0B2micG34zJpLZVl2czFhSHpVdzA/view?usp=sharing Her har jeg så lagt filtre ind i hver visning. Den der hedder Cartoonkids.dk er den jeg har brugt siden start, og har i den også haft et filter dre sortere min IP fra, men det har ikke virket syntes jeg. Men nu må vi se hvad de to andre visninger giver af resultat.

 8. Rasmus Himmelstrup Jeg må lige være sikker på, at det er rigtigt det jeg har gjort, så jeg har taget et lille screendump af det jeg tror er visninger. Jeg bruger normalt engelsk, så jeg måtte skifte til dansk, for at finde visninger.  https://drive.google.com/file/d/0B2micG34zJpLZVl2czFhSHpVdzA/view?usp=sharing Her har jeg så lagt filtre ind i hver visning. Den der hedder Cartoonkids.dk er den jeg har brugt siden start, og har i den også haft et filter dre sortere min IP fra, men det har ikke virket syntes jeg. Men nu må vi se hvad de to andre visninger giver af resultat.

 9. Kan det i øvrigt passe, at de nye visninger er helt tomme for statistik, lavet før i dag ? Jeg har også en del widgets som ikke er med, dem skal man så oprette manuelt igen i de nye visninger ?

 10. Kan det i øvrigt passe, at de nye visninger er helt tomme for statistik, lavet før i dag ? Jeg har også en del widgets som ikke er med, dem skal man så oprette manuelt igen i de nye visninger ?

 11. På mange måder sabortering er det bedste er like dem alle på en frekvens høde så de mat

  Cher hinanden så enkelt kan frasorteres fra siden held og lykke ,’;’,#&#))’) $’

 12. På mange måder sabortering er det bedste er like dem alle på en frekvens høde så de mat

  Cher hinanden så enkelt kan frasorteres fra siden held og lykke ,’;’,#&#))’) $’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *