Det får jeg helt sikkert ikke lov til af min chef 🙂

PS Dermed ikke sagt, at det ikke er hver en krone værd, og det ser helt sikkert lækkert ud:)

Originally shared by Thomas Rosenstand

Sådan har du ikke fået den før – med garanti

Kan du klare to dage proppet med effektiv indlæring, rene og lidt små-dirty tricks, udfordringer, netværk og det hele oplevet i de mest celebre og skønne omgivelser? 

Hvis hands-on viden, måder at bruge den på, erfaringsudveksling med Danmarks absolut mest dedikerede online folk og ikke at forglemme sol, strand, palmer og god forplejning er for meget for dig, skal du ikke tænke mere på INFINITY SUMMIT lige nu. Senere vil du nok blive tvunget til at tænke mere over det alligevel – når deltagerne erobrer pladser i Google, render med Twitters kærlighed og får omtaler i pressen som aldrig før. 

Skynd dig at få bestilt din plads på http://infinitysummit.dk – så skal du ikke spekulere så meget over, hvad du gik glip af. Til gengæld kan du godt begynde at tage vitaminer, for du kommer på arbejde!  

Er du dedikeret nok? Har du, hvad der skal til? Godt så: Mikael, Anders og jeg lover til gengæld, at du får mere viden, mere inspiration og mere alt muligt, end du nogensinde har fået på en konference. Nemlig!

Vi ses på http://infinitysummit.dk ikke?

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

12 Comments

  1. Jeg ville sindsygt gerne deltage, men er sikker på, at chefen ikke ville give lov. I mit job er jeg ramt af, at SEO/online markedsføring kun udgør en del af mine daglige arbejdsopgaver og hvor outreach til medier er et så politisk emne, så det kun er vores presseansvarlige, der må gøre det – i øvrigt først efter diverse godkendelser… I sådanne virksomheder i den tungere ende, er det svært at retfærdiggøre omkostningerne – hvis den enkelte alligevel ikke får tildelt ansvar/tid til at udføre al den viden i praksis efterfølgende.

    Der er så mange involveret i udførelsen af online marketing hos os, at én person ikke kan få gavn af al den viden hvis ikke de andre også er med. Men at skulle udskrive 3-4 x 25.000 til en konference – forbliver nok en fantasi.

    I en tung virksomhed med mange ansvarlige, er det nok lettere at få bevilget adgang til mindre/kortere og/eller mere lokale konferencer i en billigere prisklasse.

    Håber ikke I tager det som en negativ kritik, for det er alene ment som en inspiration til at lave noget lignende fedt her i nabolaget.

  2. Tak for det, Esben Rasmussen, og vi er glade for tilbagemeldingen. Du har selvfølgelig helt ret. Der er masser af virksomheder, hvor sådan en konference ikke er ideel til ansvarsfordelingen osv. 

    Vi kan ikke ramme alle, og det vidste vi fra starten. Til gengæld er vi glade for de mange, som har meldt, at det her lige er noget for dem og for deres situation. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *