Hi, I’m Lise Kryger

17 Comments

  1. Jeg har afholdt 100+ webinarer i Adobe Connect siden 2011 og ligeledes trænet adskillige organisationer i at gennemfører webinarer.

    Grunden til at valget faldt på Adobe Connect skyldes den rigtig gode lydkvalitet, fleksibilitet i opbygning af møderum og systemets stabile performance.

  2. Nøj, tusind tak for jeres gode svar Mads Gorm Larsen , Lise Halskov , Camilla Brobjerg og Jesper Outzen  🙂 Adobe Connect tiltaler mig meget. Jeg havde godt set at det lå i min abonnementspakke fra dem, og så har jeg glemt alt om det igen 😉 Men det ligger jo lige til højrebenet, at det er den jeg vælger… Jesper Outzen – laver du også pre-recorded webinars i Adobe Connect, og synes du at det fungerer det som det skal?

  3. Nå, har gen tjekket mit abonnement, den er ikke længere med i pakken… Adobe løsningen er desværre over mit budget, så jeg må ty til anden løsning. Google hangouts lyder også interessant, men jeg ved at mange i min målgruppe ikke er bevidste om deres G+ profiler og jeg frygter derfor at jeg vil miste en hel del lyttere med denne løsning…

  4. Tak Lise Halskov  🙂 Lige et spm. mere – hvad er den største fordel for dig, ved at bruge Google Hangouts (udover at du ikke skal trække en halv herregård op af lommen)?

  5. Det er at det er 100% live, jeg kan både have gæster, selv være på skærmen, dele præsentationer, vise websites på skærmen, og så bliver det hele automatisk optaget på YouTube. Jeg har hørt nogle grumme historier om webinarer, der ikke blev optaget, fordi der ikke var nok lagerplads på computeren – det sker ikke her. Det eneste lille bitte minus er, at der godt kan være lidt forsinkelse mellem lyd og billede, men jo bedre internetforbindelse jo mindre problem er det. Jeg synes formatet har en ideel blanding mellem at være både uformelt og effektivt for en virksomhed

  6. Lise Halskov – det lyder godt! Nu skriver du 100% live, de webinarer jeg forbereder i første omgang skal ikke være live men pre-recordes – så folk tilmelder sig og ser en optagelse der ikke er live, kan de det?

  7. Så er det en Youtube video, du viser – den kan jo indlejres på 100 måder, så det kan du godt. Men hvorfor? Jeg synes det er mere troværdigt med live webinarer – ellers er det jo bare video? Hvis du vil vise pre-recorded kan du i princippet bare optage en screencast video og indlejre den i en side (f.eks. LeadPages)  og give folk adgang til den på et bestemt tidspunkt – så behøver du slet ikke webinar software…

  8. Jeg har brug for at det både kan være live og pre-recordes. Så Google Hangouts lyder som en mulighed for mig! Super – tak for din sparring, jeg kan se du kører forskellige forløb – dem tjekker jeg lige op på – måske er det lige noget for mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *