Hi, I’m Mads Gorm Larsen

16 Comments

  1. Nej. Min første order of the day (efter at have fyldt køleskabet på kontoret med 70cl Cocioer) vil tværtimod være at finde den ansvarlige for dén kampagne, og give ham en olfert.

  2. Fordi brugen af en eller anden generisk babe som frontfigur for Cocio er så langt fra brandets DNA som man kan komme. Cocio handler om retro, om kvalitet, om ordentlighed. Alt det en amerikansk bimbo ikke er.

  3. Jo, men i USA er Cocio nok ikke retro og nostalgi, så de har vel valgt Eva Mendes for at få noget opmærksomhed. Og de fik da opnået din KPI, de fik solgt lortet 🙂

  4. Jeg bor ikke i USA, men fik alligevel pæn massiv Mendes-eksponering i kampagneperioden. Kønne kvinder er jo altid et hit, men ift. Cocios brand, og hvad det har af unikke styrker, synes jeg det var en katastrofe. Kikset forsøg på at revitalisere noget, der slet ikke havde behov for det.

  5. Meget sjovt tvist. Men synes slet ikke (ej heller med ironi og humor) at de skal assoiciere sig med sport, dynamik, skønhed etc. Hvis jeg var Global Senior Brand manager ville jeg i langt højere grad vende tilbage til rødderne. Og der snakker vi Johnny Madsen ved en skinkekutter og ikke Eva Mendes på catwalken. 🙂

  6. Der var vist også et massivt medietryk, så vidt jeg husker, og så kraftig boost på awareness vil – budskab og nærhed til brandet uagtet – vel altid betyde øget salg.

  7. Efter nøje overvejelse:-) Jeg tænker, at de skal sælge Cocio som the “not-red-bull” energy drink. I den forstand, at jeg tror der er mange løbehjulsbørn, skatere og motionscenter folk, på den ene side gerne vil være “red bull” cool, men de vil drikke nok koffein til at slå en hest ihjel (eller de må de under alle omstændigheder ikke for mor:-). Cocio er ufatteligt sundt, det er 100% mælk og chokolade. Red Bull kører den her 0 kalorier, 0 sukker kampagne. Cocio kunne gå ind og angribe Red Bull ved at lave en nul e-numre kampagne. Nul e-nummer y, og nul koffein – og på den måde pege på præcist de e-numre der er i Red Bull (hvoraf flere vistnok er ulovlige flere steder i EU). Jeg tror det vil give en god del PR, og få folk øjne op for noget som folk har glemt om Cocio UK. 

    Der findes ikke længere pølseboder og enarmede tyveknægte, så det nye sted for Cocio er skaterbanen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *