Hi, I’m Mads Gorm Larsen

16 Comments

 1. Hvis man har tid og penge til begge dele, så er jeg sikker på det er givet godt ud. Og der er kun for sjov, jeg er sikker på at begge nok skal få udsolgt:) Jeg har tidligere deltaget i Ib Potter’s MarketingCamp og var rigtig godt tilfreds, men denne gang hælder jeg altså nok mere til markedsføringsdagen. Selvom det er ret skuffende at de ikke er på G+ 🙂 

  Ping Huset Markedsføring (The Danish Marketing Association) 

 2. De er vi enige om Mikael Rieck, og jeg er helt enig, er fine events begge to. Har overvejet lidt om man skulle prøve noget i det store udland. Hvis der er nogen, som har gode forslag til det.  

 3. Jeg blev anbefalet WebSummit, som en SXSW i EU-light.. Der kan give mere for den samme mængde tid/penge.

  Der er fannerme langt til Texas i tid, penge og fokus.

 4. Findes der ikke noget internationalt, som minder mere om markedsføringsdagen? Noget hvor fokus ikke er web/sociale medier men derimod markedsføring. Noget hvor man kunne forestille sig at Phillip Kotler var keynote speaker. 

 5. Jeg deltog i Social Media Marketing Summit sidste år, men det var på nettet. Det var 3 uger (ialt 12 dage) med 3 foredrag hver aften (pokkers til tidsforskel) med nogle dygtige folk. Problemet er, at man næsten ikke kan kapere så meget over den periode. Men jeg synes, det var godt. De har også en live event, men det er langt dyrere og foregår i San Diego

 6. Jeg har kun prøvet Pubcon i Las Vegas. Det var en slem skuffelse. Morten Vadskær – du har da været i London et par gange… var det godt?

 7. I London har det været Web Analytics Wednesday og SearchLove. Det er slet ikke det samme som det her. Det er meget fokuseret på enten webanalyse eller SEO.

 8. Når man står Palle alene i USA indser man, synes jeg, at netværksdelen er vigtig(-st).

  Et element der bliver taget ud af ligningen, hvis man drager for langt væk fra sit eget marked.

  Så på den vis har jeg mere tiltro til mit udbytte af WebSummit jo flere danskere, der tager med… derfor vil jeg slå på tromme for det over hele sommeren.

  … for at hæve mit eget udbytte på netværksdelen.

  I Bigum&Co planlægger vi social media event til oktober. Her bliver der – ligesom jeg gør med Formidlerdagen – lagt fokus på timerne uden for det faglige program.

  Sæt gerne et lille kryds. 22. + 23. Oktober. Social Media Days hos Bigum&Co, og fortæl konen, at du ikke kommer (ædru) hjem om aftenen d. 22

 9. Jeg kan anbefale Usability Week. Den tog jeg i London sidste år sammen. Du kommer i dybden med emnerne der, fordi det er bygget op som 1 og 2-dages workshops. Der kan du også tage eksamen efterfølgende.

  Men er selvfølgelig kun relevant, hvis man er interesseret i ux og usability 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *