Nogen erfaringer med Universal Analytics på Dandomain Webshop 8?

Kan det lade sig gøre at implementere (uden Tag Manager) og er den eneste løsning så at indsætte sporingskode og ehandelssporingskode manuelt? Og i så fald er jeg vel nødt til at inkludere ga(‘require’, ‘ecommerce’); på alle sider?

Hi, I’m Andreas Solgaard

26 Comments

  1. Man får meget forskellige ting at vide alt efter hvem man snakker med hos DanDomain supporten. Sågar har jeg fået vidt forskellige svar på brug af interne shopfeatures af forskellige supportere. Og jeg har også prøvet at en supporter ikke vidste hvad lokationsnummer var og endda mente at det ikke var noget de havde 🙂 såee ja.

  2. Man får meget forskellige ting at vide alt efter hvem man snakker med hos DanDomain supporten. Sågar har jeg fået vidt forskellige svar på brug af interne shopfeatures af forskellige supportere. Og jeg har også prøvet at en supporter ikke vidste hvad lokationsnummer var og endda mente at det ikke var noget de havde 🙂 såee ja.

  3. Jeg har ikke lavet implementeringer på DD for nylig, men umiddelbart ville jeg overveje om det kan løses med deres standardløsning, så det ikke er så komplekst? Jeg ved at det ikke er universal, men er det nødvendigt nu og her?

  4. Jeg har ikke lavet implementeringer på DD for nylig, men umiddelbart ville jeg overveje om det kan løses med deres standardløsning, så det ikke er så komplekst? Jeg ved at det ikke er universal, men er det nødvendigt nu og her?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *