Her gik jeg og troede at Referral spam var det største irritationsmoment lige nu. Men jeg har opdaget en anden, endnu mere irriterende kilde. 

Direkte trafik. 

Og masser af den, som har et underligt mønster. 

Alle kommer fra Firefox.

Alle kommer fra København

Alle har sat sproget til en-us

Afvisningsprocent stort set 100%

Nu kan jeg jo ikke ekskludere den trafik ligesom med referral spam.. 

Andre der har oplevet lignende – og gjort noget ved det ? 

Hi, I’m Brian Brandt

18 Comments

 1. Nye eller tilbagevendende besøg? Måske en person, der har siden åben i en browserfane og derfor loader den hver gang browser åbnes? Det kan blive til rigtigt mange besøg.

 2. Nye eller tilbagevendende besøg? Måske en person, der har siden åben i en browserfane og derfor loader den hver gang browser åbnes? Det kan blive til rigtigt mange besøg.

 3. Jeg oplever det også meget på en af mine sider. Det er utvivlsomt fake/spam. Kigger jeg på geografi er det ikke fra københavn men fra “not set”. Det er ligeledes 100% afvisningsprocent, 1 sidevisning i snit, 0,00 sessionsvarighed osv.

 4. Jeg oplever det også meget på en af mine sider. Det er utvivlsomt fake/spam. Kigger jeg på geografi er det ikke fra københavn men fra “not set”. Det er ligeledes 100% afvisningsprocent, 1 sidevisning i snit, 0,00 sessionsvarighed osv.

 5. Hmm.. Hostname er hjemmesidens egen url.. Det kan vel egentlig filtreres fra uden problemer.. for det bør vel ikke være der i første omgang alligevel.. 

  Den må jeg vist lige gruble over hvad konsekvensen kan blive.. 

 6. Hmm.. Hostname er hjemmesidens egen url.. Det kan vel egentlig filtreres fra uden problemer.. for det bør vel ikke være der i første omgang alligevel.. 

  Den må jeg vist lige gruble over hvad konsekvensen kan blive.. 

 7. Lige for en god ordens skyld: Hvis det rapporterede hostname er det korrekte for hjemmesiden, så skal det ikke filtreres fra. Det tyder på at der (på den ene eller anden måde) er tale om reelle besøg på siden og ikke decideret spam.

 8. Lige for en god ordens skyld: Hvis det rapporterede hostname er det korrekte for hjemmesiden, så skal det ikke filtreres fra. Det tyder på at der (på den ene eller anden måde) er tale om reelle besøg på siden og ikke decideret spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *