Hejsa

Det er måske et lidt underligt spørgsmål, men nu prøver jeg alligevel 🙂

Hvis man godt kan lide søgemaskineoptimering, online markedsføring, linkbuilding og lignende ting. Ved i så hvilken universitetsuddannelse, der ligger mest op ad dette, hvis man har en meget stor interesse for disse emner?

Jeg skal nemlig til at søge om et par dage, og jeg ville lige høre om i kender til nogle uddannelser, der læner sig lidt op ad dette, hvis det er muligt 🙂

Hilsen Alexander

Hi, I’m Alexander Leo-Hansen

4 Comments

 1. Rigtig godt spørgsmål Alexander Leo-Hansen.

  Mit indtryk er, at grunduddannelserne på uni/handelshøjskoleniveau beskæftiger sig meget lidt med den praktiske del af online marketing. Tror simpelthen ikke de er i gear til det, når feltet flytter sig så hurtigt og underviserne er baseret på teori. Men vil gerne vide det, hvis der findes uddannelser, der skiller sig ud. 

  Hvis jeg skulle vælge uddannelse i morgen, ville jeg vælge noget der giver en god teoretisk tyngde og så krydre med et studiejob / praktikforløb, hvor du kan arbejde med online marketing i praksis. 

  Held og lykke med at vælge studie!

 2. Kunne forestille mig at du skulle prøve at undersøge mulighederne på ITU. Jeg er selv uddannet Cand. IT. fra AU, men savnede et fokus på netop de ting du nævner.

  Fik derfor ret hurtigt drejet mine valg over mod uddannelser med en høj grad af valgfag, så jeg selv kunne sammensætte kodning, markedsføring og kommunikation i den rette mængde til at give mig den nødvendige indsigt. Ingen tilbød dog SEO, så jeg endte ret hurtigt med at blive gæsteforelæser for en underviser i webkommunikation, hvor jeg underviste i SEO og stillede op til (og blev valgt ind i) instituttets studienævn for at presse på for at indføre fokus på SEO og web analytics som værktøj til at måle effekten af kommunikation.

 3. Det lyder meget spændende. Jeg leder efter en bachelor, som jeg kan starte på her til september.

  Lige nu er valget mellem Erhvervsøkonomi på CSB og Økonomi på KU, men så kom tanken om et studie, der mindede om noget af det jeg skrev tidligere. Jeg må lige læse lidt nærmere om det på CBS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *